Home » , » Οι περατζάδες της Μεγαλόχαρης

Οι περατζάδες της Μεγαλόχαρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 | 9:10 μ.μ.

Πάλι καλά που μέσα στην καθημερινή μουντή ατμόσφαιρα υπάρχουν κάποιοι που μας χαρίζουν αβίαστα το χαμόγελο ενημερώνοντας μας για καταστάσεις που αγνοούμε.

Ας πούμε, εμείς, δεν γνωρίζαμε ότι η Μεγαλόχαρη όταν πλήττει από την διαμονή της στα επουράνια, κατεβαίνει τσάρκα στο "άγιο" Ορος για να κάνει μπανιστήρι, σε τι φτιάξεις επιδίδονται οι καλόγεροι που κάνουν πιάτσα εκεί.

Προφανώς η ενόραση της έχει όρια. Κάτι σαν τα θαύματα ένα πράγμα. Οπως δεν μπορεί να γίνει θαύμα και να φυτρώσει ένα κομμένο χέρι, έτσι και η Παναγία δεν μπορεί να πάρει πρέφα τι νταλγκά βαράνε οι καλόγεροι μέσα στα κελιά τους.
Οπότε σουλατσάρει προς τα εκεί και σχηματίζει προσωπική άποψη.

Εμείς έχουμε μια επιφανειακή γνώμη, αφού πριν κάποιο καιρό, ο πρώην μοναχό; Νικόδημος, κατά κόσμον Νικόλαος Περακάκης, ο οποίος έμεινε για 18 ολόκληρα χρόνια στο "Αγιο" Ορος βγήκε στην κάμερα και περιέγραψε τα σεξουαλικά βίτσια των καλόγερων και πώς την βρίσκουν σεξουαλικά αναμεταξύ τους, αλλά τυχαίνει να γνωρίζουμε την ιστορία του "Αγίου" Τόπου καθώς και τις δραστηριότητες των θαμώνων του. 

«Μέσα στα 20 μοναστήρια του Άθω, θα βρούμε: εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους κι αγοραστές της... ανδρικής σάρκας, σχολειά του αλκοολισμού και συστηματικά εκπαιδευτήρια μισανθρωπίας κι αλληλοεξοντωμού. Κι ακόμα σπείρες απατεώνων που τις επιτυχίες τους θα ζηλεύανε κι οι πιο μοντέρνοι διεθνείς τύποι του είδους», μας έγραφε ο Θέμος Κορνάρος  στο βιβλίο του «Οι "Αγιοι" χωρίς μάσκα».

Υποθέτουμε ότι και σήμερα η κατάσταση δεν θα έχει αλλάξει ριζικά, αλλά για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη θα περιμένουμε το επόμενο δημοσίευμα του έγκριτου και με μεγάλη  επισκεψιμότητα θρησκευτικού ιστότοπου που θα μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της Παναγίας από την περατζάδα της.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger