Home » , » Βελόπουλος: Ενας απατεώνας και με δικαστική βούλα απειλεί

Βελόπουλος: Ενας απατεώνας και με δικαστική βούλα απειλεί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 | 8:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Ρε γελοία υποκείμενα αυτά θα τα κάνατε για τον Μωάμεθ; Ξεφτίλες θα σας τσακίσουμε στην νομιμότητα! Η Ελληνική Λύση θα φέρει σχέδιο νόμου για βαρύτατες ποινές σε τέτοιες βρώμικες επιθέσεις στην ορθοδοξία μας! Να δούμε εάν η Ν.Δ θα ψηφίσει!"

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, βουλευτής και αρχηγός κόμματος, έχει καταδικαστεί ως συκοφάντης.
"Το 2012 βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για διασυνδέσεις με τον επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης τοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη"
Κατηγορήθηκε έντονα για δημόσια υποκίνηση βίας, για διάδοση ψευδών ειδήσεων, που μάλιστα οδηγούν σε αυτή, για ρατσιστική, ομοφοβική, φασιστική ρητορική.

"Επί σειρά ετών παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες συνήθως εμφανίζουν ένα σταθερό μοτίβο ειδησεογραφίας και τηλεπωλήσεων. Για αυτές τις εκπομπές έχει δεχτεί επικρίσεις για διάδοση ψευδών ειδήσεων, όπως και για την πώληση πλαστών ή μη αυθεντικών συγγραμμάτων με σκοπό την παραπλάνηση των τηλεθεατών... Κατά το παρελθόν έχει παραθέσει πολλαπλούς ψευδείς ισχυρισμούς, ενώ κάποιες από τις ειδήσεις αποτελούσαν προϊόντα παραπληροφόρησης".

Όταν η εγκυκλοπαίδεια μιλάει τόσο "κολακευτικά" γι αυτόν, εμείς τι να πούμε;

Να πούμε πως οι παπάδες έπρεπε να τον αφορίσουν για τις ανύπαρκτες επιστολές του Ιησού που πούλαγε; Να πούμε πως, αν κάποιος προσβάλει τη θρησκεία είναι ο ίδιος και όχι αυτός που λέει πως η Παναγία είναι άνθρωπος;

Θα του επιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς "γελοίος" και "ξεφτίλας" καθώς του ταιριάζουν γάντι. 
Απειλεί κάποιους διαδικτυακούς τόπους. Τον παίρνει όμως κανένα; σοβαρά; Καλύτερα ας βάλει την περικεφαλαία του, ας πάρει κι ένα θυμιατό, κι ας ξορκίσει, ας αφορίσει ας κάνει ότι γουστάρει με τους "άπιστους".

 Αλήθεια, τι θα έχει το σχέδιο νόμου; Θανατική ποινή ασφαλώς, αλλά πως; Στην πυρά ως μάγισσες; Αφού προηγηθούν βασανιστήρια ίσως; "Επαναφορά της Ιεράς Εξέτασης". Δίνω ιδέες για τον τίτλο.
Ο Βελόπουλος κανονικά έπρεπε να είναι σε κελί. Τώρα φυλακής θα ήταν, τρελάδικου... Παίζεται. Δυστυχώς είναι στη Βουλή. Κι αυτό είναι ακόμα μια ντροπή για την αστική δημοκρατία.

Ένας ψεύτης με πτυχίο, ένας τσαρλατάνος, εκπρόσωπος μιας μερίδας του κόσμου. Καθόλου κολακευτικό για τη χώρα μας. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Η ΝΔ πχ ή η Χρυσή Αυγή. 

Να απαντήσουμε επίσης πως και τον Μωάμεθ τον θεωρούμε άνθρωπο. Οπότε και γι αυτόν βάλαμε σκίτσα, κι ας τσαντίζονταν οι φασίστες του ISIS, που είναι οι αντίστοιχοι Βελόπουλοι του Ισλάμ. Δε μας διαβάζει συχνά, κρίμα.

Αν εσείς διαβάσετε "Όταν ένα καρτούν μπορεί να αποτελέσει "απειλή" για μια θρησκεία" θα δείτε πόσο μοιάζουν οι φασίστες μεταξύ τους. Καλέ, ίδιοι είναι!

"Η απάντηση με βία και διωγμούς δείχνει την αδυναμία της θρησκείας, η οποία δεν μπορεί να απαντήσει αλλιώς στους επικριτές της"... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger