Home » , , » Ο μπατσοσυνδικαλιστής Σ. Μπαλάσκας και ο "εξαίρετος φίλος" του Θ. Πλεύρης

Ο μπατσοσυνδικαλιστής Σ. Μπαλάσκας και ο "εξαίρετος φίλος" του Θ. Πλεύρης

Από giorgis , Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 | 7:11 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αυτός ο τύπος βλάκα έχει μία μανία, να ανήκει σε οργανώσεις, πάσης φύσεως και όσο το δυνατό περισσότερες. Αυτό εξηγείται πρώτα πρώτα από την έλλειψη ατομικότητας, η οποία συνεπάγεται μία μεγάλη ευκολία αγελοποίησης. Εκτός τούτου, διακατέχεται συνεχώς από φόβο και πανικό μήπως περιέλθει σε οποιοδήποτε «περιθώριο». Αποτέλεσμα: Δημιουργείται αυτόματη συρροή βλακών σε πάσης φύσεως οργανώσεις.

Προφανώς όταν έγραφε τα παραπάνω ο κοινωνιολόγος. συγγραφέας και καθηγητής Πανεπιστημίου  Ευάγγελος Λεμπέσης στο γνωστό πόνημα του "Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο", δεν θα είχε υπ' όψιν του τον Σταύρο Μπαλάσκα. Αλλωστε δεν είμαστε εμείς οι πιο αρμόδιοι να του δώσουμε τον χαρακτηρισμό του βλάκα.

Ομως δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβεις ότι ο μπατσοσυνδικαλιστής αυτός διακατέχεται από ακροδεξιές, στα όρια του φασισμού, ιδέες.

Αλλωστε το είδαμε πρόσφατα όταν οι αδιανόητα προκλητικές δημόσιες τοποθετήσεις του έχουν προκαλέσει ΕΔΕ σε βάρος του, και παραπέμπεται από το Αρχηγείο της Αστυνομίας στον εισαγγελέα. Επίσης υπήρξαν δημοσιεύματα θέλουν το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να μελετάει την κατάθεση μήνυσης εναντίον του. 

Και μπροστά σ' αυτές τις περιπέτειες του -η άποψη μας είναι ότι δεν θα του δημιουργήσουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα- ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέθεσε την νομική του υπεράσπιση στον πιο "κατάλληλο" δικηγόρο που υπάρχει. Στον Θάνο Πλεύρη.

Εξυπακούεται ότι η φωτογραφία είναι "πειραγμένη" με σύνθεση από το απίστευτο δούλεμα που δέχτηκε ο υποψήφιος τότε βουλευτής της Ν.Δ, μετά το προεκλογικό βιντεάκι που ανέβασε με την "επίσκεψη" στην  πλατεία Εξαρχείων.
Δεν είναι όμως καθόλου "πειραγμένο" αυτό το βίντεο στο οποίο ο γιος του γνωστού για τις φασιστικές του απόψεις, ακροδεξιού Κωνσταντίνου Πλεύρη, καλεί σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα μας.
Είναι λοιπόν αναμενόμενο να είναι "εξαίρετος φίλος" του Μπαλάσκα, ο βουλευτής της Ν.Δ., Θ. Πλεύρης.

Τον ξεπερνάει εξάλλου σε φασιστικές τοποθετήσεις. Αυτός να δολοφονούνται μετανάστες απαίτησε. Ο μπατσοσυνδικαλιστής μόνο να "σκουπίζονται".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Αυγούστου 2019 στις 11:14 μ.μ.

Συγγενικες σχεσεις με αγαστή συνεργασια. -η- βαλανε το λυκο να φιλαει το αποβλακωμενο κοπαδι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger