Home » , » Μια και μοναδική φορά που οι μπάτσοι "έκαναν καλά την δουλειά τους"

Μια και μοναδική φορά που οι μπάτσοι "έκαναν καλά την δουλειά τους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 | 7:50 μ.μ.

Η μόνη ίσως φορά που οι μπάτσοι "πραγματοποίησαν καλά την δουλειά τους" ήταν τότε που έκαναν "τούμπανο" στο ξύλο τον συνάδελφό τους μπατσοσυνδικαλιστή Σταύρο Μπαλάσκα, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση).
Λύνονται τα ζητήματα με αυτοδικία; Προφανώς και όχι. Αλλωστε τι μας ενδιαφέρει εμάς τι διαφορές έχουν αναμεταξύ τους οι μπάτσοι και τις λύνουν με ξύλο αναμεταξύ τους.

Το ξυλοφόρτωμα, όμως που δέχτηκε ο Σ. Μπαλάσκας τότε, θα έχει να το θυμάται. Η  Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχτηκε σήμερα σε βάρος του, σε σχέση με τις απίστευτα προκλητικές δηλώσεις που έκανε στοχεύοντας πρόσφυγες και καταληψίες, θα του περάσει αδιάφορη.

Αυτή η αντίδραση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι μια προσχηματική κίνηση και αποτελούσε μονόδρομο μετά τον σάλο που δημιούργησαν -και σε συντηρητικούς δημοσιολογούντες- οι δηλώσεις του μπατσοσυνδικαλιστή για την "ηλεκτρική σκούπα της αστυνομίας" η οποία "θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια", εννοώντας τους πρόσφυγες και τους καταληψίες.

Αλήθεια, οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Μπαλάσκα δεν αισθάνονται την ανάγκη να καταδικάσουν δημόσια τις δηλώσεις του υφισταμένου τους;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger