Home » , » Στη χώρα του δεξιού παραλογισμού

Στη χώρα του δεξιού παραλογισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 | 12:17 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ολοφάνερα υπάρχει μια απόλυτα συντονισμένη και άριστα οργανωμένη επίθεση κατά των μειονοτήτων, αλλά και των ανέργων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων. Η εγκαθίδρυση της δικτατορίας, με κοινοβουλευτικό μανδύα,  του Μητσοτάκη προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς.

Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του αποτελέσματος των εκλογών, τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν σχεδόν όλα το κυβερνών κόμμα και η απουσία αντιπολίτευσης έχουν αποθρασύνει την φασιστική λογική που διέπει πολλά κυβερνητικά στελέχη.  
Άμεσος στόχος είναι η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας, πλήρους ελέγχου της ενημέρωσης η αδρανοποίηση και προληπτική καταστολή κάθε αντίστασης κι έπειτα η άγρια επίθεση στο εισόδημα των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων.

Ως προς τον πρώτο στόχο εκτός από τον άμεσο έλεγχο ΜΜΕ - ΕΥΠ από τον πρωθυπουργό, τις κομματικές τοποθετήσεις επαγγελματιών ψευτών και άχρηστων κολάκων, έρχεται με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος δυο νομοσχέδια που πλήττουν άμεσα τη δημοκρατία.

Το πρώτο είναι για τα προσωπικά δεδομένα. Όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμα χειρότερο φακέλωμα. Τα πάντα που αφορούν τους εργαζόμενους θα βρίσκονται στη διάθεση του εργοδότη και ιδιωτικών εταιριών. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και τσόντες.
Το δεύτερο είναι η εκλογική νοθεία. Το δεκανίκι της ΝΔ που λέγεται ΚΙΝΑΛ ίσως αυτοκτονήσει στην περίπτωση που το όριο εισόδου της Βουλής αυξηθεί στο 5%. Δεν ξέρουμε ακόμα συγκεκριμένα πράγματα, όμως σίγουρα θα υπάρχει ενισχυμένη νοθεία που στόχο έχει κυρίως τα μικρά κόμματα.

Δεν είναι πρώτη φορά που εκλογικό σύστημα ίσως γυρίσει εναντίον εκείνου που το κατασκεύασε. Η ΝΔ θεωρεί πως με τον αυταρχισμό και τα ψέματα θα μπορέσει να ξαναβγεί. Ο χειμώνας που έρχεται, θα δείξει τι θα πληρώσει πραγματικά ο κόσμος. Αν συνεχίσει κι όπως δείχνουν εντείνει τη λεηλασία σε βάρος του λαού η ΝΔ, θα χάνει σταδιακά την εκλογική της βάση ότι και να λένε τα πουλημένα κανάλια.

Εδώ να πούμε πως ίσως δεν έπρεπε να ψηφίσουμε "παρών" αλλά να υπερψηφίζαμε κατάργηση του μπόνους, ακόμα κι αν αυτό που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε από την απλή αναλογική.
Αν ήταν αναλογικότερο το σύστημα σε αυτές τις εκλογές, δεν θα αλώνιζε ο Μητσοτάκης.
Ίσως πάλι να αλώνιζαν με "συνεταίρους", πάντως η αυτοδυναμία έκανε τους νεοδημοκράτες πλιατσικολόγους να ξεσαλώσουν.
Φυσικά γι αυτό δεν φταίει το κόμμα, αλλά όσοι έδωσαν δύναμη σε κανιβάλους. 

Ο Μητσοτάκης ιδιωτικοποιεί όλο το κράτος μετατρέποντας το σε τσιφλίκι του. Όλα τα μέτρα που παίρνει είναι υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου. Οι οικονομικά ασθενέστεροι θα πληρώσουν τα βάρη των πλουσίων οι οποίοι θα μπορούν ανετότερα να βγάζουν τα κέρδη στο εξωτερικό. 

Επίσης υπάρχει μια ναζιστική νοοτροπία όσον αφορά τους μετανάστες. Άρχισαν πάλι οι σκούπες ενώ τα ακροδεξιά ένστολα αποβράσματα χτυπούν βρίζουν και συλλαμβάνουν αθώους ακόμα και μικρά παιδιά.
Λογικό θα ήταν πως όποιος θεωρεί σκουπίδια συνανθρώπους μας να μην επιτρέπεται να φέρει όπλο, αλλά η λογική είναι σπάνια στη χώρα του δεξιού παραλογισμού.
Μην ξεχνάμε πως προσκυνάμε κάστανα, παντόφλες κλπ.

Η αντίσταση στη φασιστική κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι καθήκον και αναγκαιότητα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger