Home » , » Ρεκόρ γκίνιας (ή για όλα φταιν οι προηγούμενοι)

Ρεκόρ γκίνιας (ή για όλα φταιν οι προηγούμενοι)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 | 2:10 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Αν για κάτι αξίζει "συγχαρητήρια" αυτή η κυβέρνηση είναι για το πόσο γρήγορα καταβροχθίζει το δημόσιο παρά.
Καταπίνουν με ασύλληπτα ταχείς ρυθμούς. Η ταχύτητα του φωτός δεν είναι πλέον η πιο γρήγορη στο σύμπαν. Τα ρουσφέτια, οι λαμογιές, η καταστροφή που προκαλεί η ΝΔ είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει.
Ούτε ένας μήνας κι η ΔΕΗ χαρίζεται, ενώ κινδυνεύουμε με μεγάλες σκόπιμες διακοπές ρεύματος για να δημιουργηθεί κλίμα

Βέβαια υπάρχει και μια καθυστέρηση. Η φόρμα του Κοινωνικού Τιμολόγιου ακόμα να ετοιμαστεί. "Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη". Έχει κόκαλα κι αργεί να βράσει.
Με την ευκαιρία, όχι ότι θέλουμε να βλογήσουμε τα γένια μας (Ευλογήσουν δέσποτα..), αλλά ήμασταν οι μόνοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα. Οι μοναδικοί σε όλο το ιντερνέτ.

Αλλά πολύ γκίνια ρε παιδάκι μου. Δεν πέρασε μήνας και τι μας λένε; Πως πάει το πλεόνασμα! "Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ". Το ότι φταίει, φταίει. Κι αν πέσει κανένας μετεωρίτης στην Ελλάδα, (κανονικά δεν πρέπει, αλλά ΑΝ), πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει.
Αφού η πολιτική του έφερε τον Γκαντέμη! Αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενη κυβέρνηση, θα ήταν τώρα η ΝΔ αυτοδύναμη να ξεπουλά τα πάντα; 

Τι σημαίνει πλεόνασμα υπό όρους; Θυμάστε κάποια αναδρομικά που κανονικά πρέπει να πάρουν οι συνταξιούχοι, αφού κρατήθηκαν παράνομα; Θα τα πάρουν; Εξαρτάται, αν δεν πιουν πρώτα οι τοκογλύφοι όσο αίμα θέλουν, όχι μόνο δεν θα πάρουν τίποτε απολύτως, θα δώσουν κι από πάνω. Όμως οι πολυεθνικές δεν θα πληρώσουν φόρο όπως και να 'χει. Γιούπι! Να ρε η ελάφρυνση της "μεσαίας τάξης". 

"Μεσαία τάξη οι πλουτοκράτες, οι πολυεκατομμυριούχοι, ο Μαρινάκης, ο Λάτσης;" Όπως το πάρεις. Αν βάλουμε και τις τάξεις των Αγγέλων, Αρχαγγέλων, Σεραφείμ, Χερουβίμ κλπ, μεσαία τάξη θεωρούνται... Απλά ο παράδεισος τους είναι σε θάλασσα, σε κάτι εξωτικά νησιά, όχι στον ουρανό. "θάλασσα - θάλασσα τα έχουν κάνει, βουλιάξαμε όλοι μας στο μάνι - μάνι..." 

Αλλά θα τα καταφέρουμε ρε! Αφού κοπούν πάλι κάτι μισθοί, κάτι υπόλοιπα συντάξεων, κάτι ψίχουλα που τα λεν επιδόματα, απολύσουν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες... θα τα βγάλουμε πέρα.
Εκείνο το μαξιλάρι που έλεγε ο Τσίπρας των 34 δις τι να έγινε; Το πήραν οι τράπεζες, γιατί τους πόναγε η μέση να κουβαλάνε τόσα δις στις γαλάζιες off shore.

Εντελώς τυχαία, "γαμώ την ατυχία μας" που θα έλεγε κι η Μαλβίνα, τα χρήματα που λείπουν είναι εκείνα που χρειάζονται να πάρουμε κάτι Γαλλικές φρεγάτες. Κάτι πλοία που κάνουν 2,5 δις.
Κοίτα κάτι συμπτώσεις δηλαδή. Να δεις που θα βρεθούν κάποιοι λεβέντες να πουν "ε ας κόψουμε μερικά κατοστάρικα από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να τις πάρουμε, να ζηλέψει ο Σουλτάνος". Να σκάσει από τη ζήλια του ο γείτονας που θα μείνουμε χωρίς βρακί, θα κυκλοφορούμε γυμνοί.

Και δεν πάει γυμνό στην Ακρόπολη! Αν δεν είσαι Ρωσίδα καλλονή το 1929, να φωτογραφίζεσαι ολόγυμνη στον ιερό βράχο, δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείς με τον κώλο έξω στην Αθήνα, την νέα πρωτεύουσα των Χριστιανών Ταλιμπάν.

Πολλή γκίνια έπεσε τελευταία, πολλή γκίνια... Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως φταίει, κι αυτός ο Πολάκης που καπνίζει...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger