Home » , » Συμπαραστεκόμενοι στο δράμα Μπογδάνου

Συμπαραστεκόμενοι στο δράμα Μπογδάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 | 10:31 μ.μ.


Ως συνήθως για φλέγοντα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, όπως αυτό που προέκυψε πρόσφατα με τον φρέσκο "πολυτάλαντο" νεοδημοκράτη εθνοπατέρα Κωνσταντίνο Μπογδάνο, φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε.
Γίνατε κοινωνοί, λοιπόν. από προηγούμενοι ανάρτησή μας ότι μπορείτε δημοσίως να τον αποκαλείται "Μπόμπο των κινούμενων σχεδίων", να του αποδίδεται ότι η περίπτωσή του είναι "αρμοδιότητας γυναικολόγου" και να μην έχετε καμιά επίπτωση.
Αυτούς τους χαρακτηρισμούς πιθανόν ο συγκεκριμένος βουλευτής της Ν.Δ να τους θεωρεί και φιλοφρονήσεις.
Αν κάνετε όμως το λάθος να μην αντιμετωπίσετε με την ανάλογη σοβαρότητα τις τοποθετήσεις ενός αυτοχαρακτηριζόμενου διανοούμενου, μεγέθους Κ. Μπογδάνου, κινδυνεύεται με δικαστικές περιπέτειες, όπως οι συντελεστές του σατιρικού ιστότοπου Luben.

Τώρα θα ρωτήσετε γιατί επανερχόμαστε στο θέμα. Ο λόγος είναι ότι αναγνώστης μας ζητάει να μεταφράσουμε το τουιτάρισμα του ποιητή, -εκτός των άλλων-, που παραθέτουμε στην αρχική φώτο.
Εδώ αναγκαστικά θα δηλώσουμε την αδυναμία μας. Μας προσπερνάει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε τόσο υψηλά νοήματα, όπως αυτά που μας γνωστοποιεί ο εκλεκτός διανοητής κ. Μπογδάνος.

Το μόνο που μπορεί να κάνουμε, είναι να δείξουμε κατανόηση και συμπαράσταση στο δράμα που περνάει αυτός ο εκλεκτός συμπολίτης μας:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger