Home » , » Mε το Χριστό και την Παναγία στο στόμα.

Mε το Χριστό και την Παναγία στο στόμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 | 3:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Έχουν απόλυτο δίκιο όσοι κοροϊδεύουν τους πολεμοκάπηλους. "Στρατηγοί του καναπέ" σύμφωνα με "έγκυρες πληροφορίες" που απλά τις φαντάστηκαν, έλεγαν πως τάχα θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία και μάλιστα μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, γιατί "μας προκαλούν" κλπ, κλπ.
Μάλλον όμως οι γείτονες περιμένουν πρώτα τους αγανακτισμένους - και με το δίκιο τους - τουρίστες της Σαμοθράκης.
Ακόμα ένα ρεζιλίκι της Κυβέρνησης ανθρωποφάγων, αλλά δεν τρέχει τίποτε για τα ΜΜΕ, αφού ο Κούλης είναι Άλεν Ντελόν!
Άλιεν Τρελόν είναι, αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.

Φυσικά όλοι κατάλαβαν, πως επρόκειτο για αποπροσανατολισμό για να μη συζητούνται θέματα όπως τα εργασιακά. Επιτέλους με τον Κούλη θα νιώσουμε δούλοι. Από το πρωί ως το βράδυ θα μας βγαίνει η ψυχή δουλεύοντας σε συνθήκες που δούλευαν οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι, οι Είλωτες. 

Φανταστείτε όμως να γίνονταν κάτι με τους γείτονες. Σε τι κατάσταση θα βρισκόμασταν. Μόνο τη Σαμοθράκη να βλέπαμε, θα ψυλλιαζόμασταν πως θα ήταν στα νησιά χωρίς τα πλοία να τα ανεφοδιάζουν. Δε θα χρειάζονταν ούτε απόβαση ούτε τίποτε, σε λίγες βδομάδες, δεν θα είχε μείνει κανένας. 
Και γατί έγινε το μέγα ρεζιλίκι στη Σαμοθράκη; 

Διότι ένας ιδιώτης ήθελε να βγάλει παραπάνω κέρδη. Δεν του έφταναν όσα έβγαζε, ήθελε περισσότερα. Και τι έκανε η νέα κυβέρνηση; - Πλάτες!
Αφού άφησε τους ανθρώπους χωρίς φαΐ, νερό και στέγη, αποκλεισμένους στο νησί, επέτρεψε μετά στον πλουτοκράτη, να τους γδάρει ζωντανούς, αυξάνοντας τα εισιτήρια! 
Όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, αλλά πλήρωσαν κι από πάνω! Οι μαζοχιστές πάντως κατενθουσιάστηκαν. Οι υπόλοιποι με το Χριστό και την Παναγία στο στόμα. 


Μια και αναφέραμε τη Μαριάμ, να πούμε πως έγινε θαύμα. Προσελήφθη στην Πυροσβεστική παρόλο που - μεταξύ μας - τα έχει τα χρονάκια της. Χάρη σ' αυτή σώθηκε το Μοναστήρι στην Εύβοια, αφού έφερε θαυματουργές μπουλντόζες, ιερά οχήματα και άγια αεροσκάφη, δημιουργώντας γύρω από τη μονή μια αντιπυρική ζώνη θαύμα!
Πιάνουν σίγουρα οι προσευχές των παπάδων, αλλά πολύ περισσότερο η ευλογία τους, αφού ότι πυροσβέστης υπήρχε πέρασε από το μοναστήρι, για να προσευχηθεί. Μην πάει το μυαλό σας πως έκαναν κάτι οι πυροσβέστες. Η Παναγία τα έκανε όλα!
Εντάξει άθεοι;

Αξούριστος ο Κούλης, χωρίς γραβάτα ο Τσίπρας, για να δείξουν πως είναι υπέρ του λαού. Φυσικά η λαϊκότητα τελειώνει στην εμφάνιση μπροστά στις κάμερες. Μετά κάνουν ότι τους λένε οι τοκογλύφοι.
Πάντως, είτε ξυρισμένος, είτε αξύριστος, ο Μητσοτάκης ήρθε αποφασισμένος να μας πηδήξει. Κούλη, καλύτερα ξυρίσου, με γαργαλάν οι τρίχες σου. Από το καλοκαιρινό πήδημα θα περάσουμε στο φθινοπωρινό.

Έρχονται τα εκκαθαρίστηκα του ΕΝΦΙΑ κι εκεί θα δούμε αν και πόση θα είναι η έκπτωση. Και κυρίως σε ποιούς. Γιατί έχω μια υποψία, πως οι πλούσιοι θα πληρώσουν λιγότερα στέλνοντας το υπόλοιπο στους φτωχούς με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Της ΔΕΗ του Χατζηδάκη, που είναι αποφασισμένος να μας αλλάξει τα φώτα.
+10% σε κάθε λυπητερή από δω και μπρος. Έρχεται και είναι πραγματικά μεγάλη.

Στο μεταξύ ο Κούλης δεν έστειλε το ΣΔΟΕ. Αυτή την υπόσχεση την κράτησε στους βλάκες με περικεφαλαία, που τον ψήφισαν. Έστειλε άλλους να μοιράσουν πρόστιμα στους αποσβολωμένους νεοδημοκράτες καταστηματάρχες, που πίστεψαν πως το Κράτος δεν έχει συνέχεια.
Βρε σεις, τα χαράτσια, τα ψέματα και οι λοβιτούρες είναι τα μόνα που έχουν συνέχεια σε αυτό το παρακράτος.
Το μεγαλύτερο σήριαλ είναι, από την εμφάνιση της αποικίας "η πτωχή Ελλάς" μέχρι σήμερα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger