Home » , , » Μπατσάδικα μπαλουρδοκαραγκιοζιλίκια

Μπατσάδικα μπαλουρδοκαραγκιοζιλίκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 | 4:17 μ.μ.

Αδιανόητο είναι το περιστατικό που καταγγέλλει ο γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου με ανάρτησή του στο facebook.
Το παραθέτουμε χωρίς κανένα σχολιασμό:

Απίστευτο συμβάν σήμερα στην Ψυχιατρική του Θριασίου: η εφημερεύουσα γιατρός (που τυχαίνει να είναι και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ) αυτονόητα ζήτησε από αστυνομικούς φρουρούς κρατουμένου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα σε ψυχιατρικό τμήμα με άλλους 30 ασθενείς.
Ο ένας φρουρός όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε αλλά ... κάλεσε ενισχύσεις (;) και πλάκωσαν άλλοι 5 πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ (;;) θέλοντας να συλλάβουν (;;;) την γιατρό επειδή προφανώς κρίθηκε πως αποτελεί τον νο 1 δημόσιο κίνδυνο για την εγκληματικότητα στην χώρα.

Τώρα βέβαια αν του αρχικού Μπαλούρδου κάποιος ασθενής του άρπαζε το όπλο (όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν) και γινόταν η στραβή, φυσικά θα έφταιγαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Αν φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ - Χρυσοχοΐδης - Κικίλιας - Μητσοτάκης νομίζουν πως αυτό το σημερινό θα περάσει έτσι στο ντούκου, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

Αυτά τα μπαλουρδοκαραγκιοζιλίκια κι οι τζάμπα μαγκιές ενάντια σε υγειονομικούς δημόσιων νοσοκομείων, θα κόβονται από την ρίζα τους. Όπως επί προηγούμενου καθεστώτος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger