Home » , » O "κομμουνιστής" ναζί και οι αθλιότητες του Πρώτου Ψέματος

O "κομμουνιστής" ναζί και οι αθλιότητες του Πρώτου Ψέματος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 | 12:22 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε κάποιος δήθεν "συνάδελφος" του δολοφόνου Ρουπακιά, με γυρισμένη την πλάτη, μιλώντας για υποτιθέμενη δράση του Ρουπακιά στον αριστερό χώρο, σε μια στημένη συνέντευξη που είχε σκοπό να ρίξει το ναζιστικό έγκλημα στην Αριστερά! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άρης Πορτοσάλτε έλεγε πως ο Ρουπακιάς ήταν "αριστερό παιδί".

Γι αυτή την αθλιότητα κανένας δεν τιμωρήθηκε. Ούτε για την αρχική εκτίμηση του ΣΚΑΪ πως ο Φύσσας "πέθανε για το ποδόσφαιρο" και δε μαχαιρώθηκε από ναζί δολοφόνο γιατί ήταν αντιφασίστας.

Ακόμα ένα χυδαίο ψέμα ανάλογο με αυτό του Ρουπακιά έγραψε σήμερα το Πρώτο Θέμα με τις φασιστικές ιστοσελίδες να το αναπαράγουν αμέσως. Χωρίς να έχει καμία παραπομπή στις υποτιθέμενες "πηγές" τους οι ξεδιάντροποι ψεύτες λένε πως τάχα ο μακελάρης του Οχάιο ήταν "αριστερός και κατά της οπλοκατοχής"! Ισχυρίζονται πως το είπε ένας συμμαθητής του. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Να υποθέσουμε πως θα τον έχουμε κι αυτόν στο ΣΚΑΪ με γυρισμένη την πλάτη να εξηγεί πως αυτός που σκότωσε 6 αφροαμερικανούς από τα 9 θύματα του δεν ήταν ρατσιστής; 
Όσο για τον άλλο μακελάρη, του Τέξας, δεν αφήνει ο ίδιος καμία αμφιβολία. Έχει γράψει μανιφέστο κατά των μεταναστών, ιδιαιτέρα εναντίον των λατινοαμερικανών. Για να μην τον βγάλουν κι αυτόν "κνίτη"!

Η Αμερικανική κοινή γνώμη είναι εξοργισμένη με τον Τραμπ. Οι Αμερικάνοι πιστεύουν πως οι ρατσιστικές δηλώσεις του Αμερικάνου Προέδρου παρακινούν τους φασίστες σε τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες.

Όμως οι Έλληνες ακροδεξιοί έχουν για θεό τον Τραμπ έτσι θεωρούν χρέος τους να τον υπερασπιστούν, ρίχνοντας ταυτόχρονα λάσπη στους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Να υπενθυμίσουμε πως οι μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις είναι γνώρισμα της δεξιάς. Ο φύρερ της ναζιστικής συμμορίας, ο Μιχαλολιάκος, (αριστερός κι αυτός;) στις 31 Ιουλίου 1978 συνελήφθη μαζί με άλλους φασίστες για σειρά βομβιστικών ενεργειών στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα καθαιρέθηκε από το βαθμό του Δόκιμου Αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων. Αφού κατέδωσε τους συνεργάτες του, έπεσε στα μαλακά. 

Εμείς περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να λάβει θέση σε αυτά και άλλα ψέματα που παραπληροφορούν σκόπιμα τον κόσμο. Επίσης περιμένουμε από τα fake news, που μάλλον "μπλόκαραν" από όταν βγήκε η ΝΔ, να ασχοληθούν με το θέμα. 

Επιμένουμε: Και οι δυο τρομοκράτες είναι ακροδεξιοί, ρατσιστές. Το δηλώνουν οι ίδιοι, οι αρχές, όλος ο κόσμος (πλην του "συμμαθητή" και των ντόπιων ναζί), κυρίως όμως το δηλώνουν οι πράξεις τους, τα αποτρόπαια εγκλήματα τους. Εγκλήματα που έχουν στόχο μειονότητες και αμάχους

Όπως έχουμε πει: Τσακίστε τους φασίστες, όπου τους βρείτε. θα σωθούν έτσι πολλές ζωές. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger