Home » , » Αύριο μετά από 8 χρόνια, δικάζονται οι μπάτσοι που άφησαν ανάπηρο τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο (2 συγκλονιστικά βίντεο)

Αύριο μετά από 8 χρόνια, δικάζονται οι μπάτσοι που άφησαν ανάπηρο τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο (2 συγκλονιστικά βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 | 3:38 μ.μ.


Αν είναι οι δικαστές να βγάλουν κάποια απόφαση για να χαρακτηρίσουν μια απεργία παράνομη και καταχρηστική τότε τα ανακλαστικά τους δουλεύουν με ταχύτητα φωτός. (Το ξαναείδαμε μόλις προχτές με την απεργία των ναυτεργατών).
Αν είναι όμως να δικάσουν εγκληματίες μπάτσους τότε "ξαφνικά" προκύπτουν χίλιοι λόγοι και η υπόθεση "σέρνεται". (Για τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται έχουμε γράψει πολλές φορές και θα ήταν πλεονασμός να αναφερθούμε).

Ετσι, λοιπόν, αύριο, Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, μετά από 8 σχεδόν ολόκληρα χρόνια, γίνεται στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στη Λουΐζης Ριανκούρ, μια πολύ σημαντική πολιτική δίκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν οι μπάτσοι που εγκλημάτησαν με θύμα τον Μανώλη Κυπραίο. Ο δημοσιογράφος αυτός έχασε εντελώς την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ ξυλοκοπήθηκε και από τους μπάτσους.

Εχουμε αναφερθεί αναλυτικά σ' αυτή την μπατσάδικη κτηνωδία. Θεωρούμε όμως σκόπιμο να παραθέσουμε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο ακούμε τον  Μανώλη Κυπραίο, να περιγράφει ανάγλυφα το έγκλημα των "οργάνων της τάξης" που είχε τον ίδιο θύμα.


Επίσης, στο παρακάτω ηχητικό παρακολουθούμε την "ανατριχιαστική" ανοιχτή επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος, για τις "επιδόσεις" των μπάτσων.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger