Home » , » Τόσο άσχημα περνούν οι άγιοι μας στο Παράδεισο, που στις εικόνες τους ξεσπούν σε λυγμούς;

Τόσο άσχημα περνούν οι άγιοι μας στο Παράδεισο, που στις εικόνες τους ξεσπούν σε λυγμούς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:05 π.μ.

Το σημερινό "θαύμα" που προσδοκά ..τάματα από το χριστεπώνυμο ποίμνιο, τα μαθαίνουμε από πρωτοσέλιδο της "έγκυρης" εφημερίδας "Εspresso".
Το συγκεκριμένο, μας το έκανε η εικόνα του "Τιμίου Προδρόμου" η οποία άρχισε να "δακρύζει αίμα και λάδι".

Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να σας δώσουμε γι' αυτό το επουράνιο μήνυμα, αφού δεν έχουμε διαβάσει το ρεπορτάζ, Ετσι σας αφήνουμε ανημέρωτους για το τι ομάδα ήταν το αίμα και τι οξύτητα το λάδι που κυλούσε από τους οφθαλμούς του "αγίου".

Η διαπίστωση που μας δίνει η εμπειρία μας όμως, είναι ότι μόνο στο κλάμα το γυρνάνε οι άγιοι μας. Δεν είδαμε κανέναν να συναχώνεται και αντί από τα μάτια τους να τρέχει υγρά η μύτη τους.
Ασε που δεν συναντήσαμε άγιο να περνάει καλά και να σκάει χαμόγελο στην εικόνα του.
Τόσο χάλια είναι το να βρίσκεσαι δίπλα στον ύψιστο, που μόνο μαυρίλα έχεις να μεταφέρεις στους πιστούς σου;

Δηλαδή γιατί να κάνουμε "ενάρετη ζωή", όπως την θεωρού οι παπάδες; Για να κερδίσουμε την "αιώνια επουράνια ζωή" και να πάμε στον Παράδεισο για να ξεσπάμε σε λυγμούς και μάλιστα αντί για δάκρυα να τρέχει απ' τα μάτια μας "αίμα και λάδι";

Δυστυχώς θα μείνουμε με τις απορίες, αφού δεν έχουμε κονέ με τον δεσπότη Ανθιμο να μας τις λύσει.
Να ευχαριστήσουμε πάντως την σοβαρή αυτή εφημερίδα που μας καθιστούν ενήμερους για τα θρησκευτικά δρώμενα και ειδικά για τα θαύματα που συμβαίνουν, ενώ να στιγματίσουμε τον σύντροφο που είχε επιφυλάξεις για τα θεόσταλτα αυτά μηνύματα.

Η "Εspresso".επίσης είναι ένα έντυπο που φημίζεται για τις αποκαλύψεις του, όπως η παρακάτω που κάνει σήμερα πρωτοσέλιδα, δίπλα στο "θαύμα" που αναφέραμε:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger