Home » , » Αναβίωση του σκληρού κράτους της δεξιάς

Αναβίωση του σκληρού κράτους της δεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, οι επόμενες μέρες με το Μητσοτάκη στην εξουσία θα είναι κακές, ψυχρές κι ανάποδες.
Ο Κούλης βάζει σ' εφαρμογή το σχέδιο μετατροπής του κράτους σε προσωπικό του φέουδο, σε κομματικό τσιφλίκι.

Εκτός από τα συνηθισμένα ρουσφέτια, ψέματα, σκάνδαλα, κοκ, όσα δηλαδή απαντώνται σε όλες τις αστικές συμμορίες, η Νέα Δικτατορία πρόκειται να χρησιμοποιήσει τόσο τους μπάτσους, όσο και τους δικαστές για να τρομοκρατήσει και να καταστείλει.

Η τακτική της είναι ύπουλη και αποσκοπεί στην εξόντωση κάθε πολιτικού αντιπάλου, ιδιαίτερα εκείνων που αντιμάχονται την άδικη, ληστρική κι απάνθρωπη νεοφιλελέ πολιτική.

Πίσω από τις δήθεν προσωπικές μηνύσεις σε site πιθανόν να βρίσκεται ένα οργανωμένο σχέδιο της δεξιάς.  
Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν δικαστές που θα ποινικοποιήσουν την σάτιρα και τη κριτική σε σκοταδιστικές απόψεις, επιβάλλοντας λογοκρισία και φίμωση κάθε ανεξάρτητης φωνής.

Αυτή η μεθόδευση ξεκίνησε από κάποιους χριστοταλιμπάν, διαχειριστές μιας θρησκευτικής ιστοσελίδας που ανακοίνωσαν ότι προχωράν σε ποινικές διώξεις, σε όσες ιστοσελίδες καυτηρίασαν τον σκοταδισμό που τους διακατέχει.

Εδώ δεν μπορεί να πούμε ότι έχουμε στοιχεία για παρέμβαση κυβερνητικών στελεχών, αλλά ούτε αυτό μπορεί να αποκλείσουμε. Το γενικότερο όμως κλίμα που υπάρχει με την προσπάθεια ποινικοποίησης απόψεων και συμπεριφορών, που δεν είναι αρεστές στο πολιτικό κατεστημένο σίγουρα συντέλεσε σ' αυτό.

Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδα luben.tv μηνύθηκαν από το Μπογδάνο γιατί ουσιαστικά κάνουν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι για το video που δείχνει τις ανοησίες που είπε ο νεοδημοκράτης βουλευτής.
Μάλλον ο Μπογδάνος εκτελεί κομματική εντολή.  .
Άλλωστε αυτά που έδειξε το video με με τα λεγόμενα του εθνοπατέρα, είναι η σατιρική απεικόνιση πραγματικών δηλώσεων του.

Τα άρθρα του luben που ενόχλησαν είναι άλλα. Είναι όσα έκαναν ζημιά στην εικόνα του πρωθυπουργού, αλλά και της δεξιάς ως παράταξη.
Κι αν για ένα σατυρικό video, που όμως ασκεί κριτική σε πραγματικά γεγονότα ασκήθηκε δίωξη, τι πρέπει να γίνει με τα αμέτρητα συκοφαντικά δημοσιεύματα των ακροδεξιών γαλάζιων ΜΜΕ που είναι τα περισσότερα αποκυήματα νοσηρής φαντασίας;

Και με την ξεκάθαρη κομματική δίωξη που ασκήθηκε στην σατιρική ιστοσελίδα, αλλά κύρια με το όργιο κρατικής καταστολής που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στα Εξάρχεια, βλέπουμε μια αναβίωση των τακτικών του κομματικού σκληρού κράτους της δεξιάς που μας παραπέμπει στα χρόνια της ΕΡΕ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger