Home » , » Συνεχίζεται η φάμπρικα ποινικών διώξεων σε όσους/ες αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς

Συνεχίζεται η φάμπρικα ποινικών διώξεων σε όσους/ες αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:11 π.μ.

Την φάμπρικα των ποινικών διώξεων σε άτομα και συλλογικότητες που αντιστέκονται στο να περάσει λαϊκή περιουσία -μέσω πλειστηριασμών- στα νύχια "κορακιών" - τραπεζιτών την είχε στήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή, όμως, ως γνωστόν "το αστικό κράτος έχει συνέχεια", η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζει την ίδια "παραγωγή", ποινικών διώξεων σε όσους/ες αντιστέκονται στο να πεταχτούν στο δρόμο φτωχοί συνάνθρωποι μας.

Και η μάχη εναντίον των πλειστηριασμών θα είναι ένα κύριο μέτωπο στο οποίο το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα πρέπει να υψώσει το ανάστημά του.
Μόλις πριν τρεις μέρες, με δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας στον Μαραθώνα, ενώ είναι δεδομένο ότι το αμέσως προσεχές διάστημα, θα υπάρξει νέο μπαράζ κύρια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Θα ενταθεί επίσης και η κρατική καταστολή σε όσους/ες παλέψουν να μην ολοκληρωθεί αυτό το έγκλημα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που σήμερα το "Βήμα" αναφέρει πρωτοσέλιδα: "Τραπεζίτες ανησυχούν για τις αντιδράσεις στο κύμα πλειστηριασμών που έρχεται".

Σε ιστοσελίδα διαβάζουμε

Κλήση σε απολογία ενός ακόμη μέλους του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κατά πάσα πιθανότητα για δράση του ΣΥ.Σ.Θ. σε συμβολαιογραφικό γραφείο, το Μάρτη του 2018, για την οποία ήδη διώκονται δύο άλλα μέλη του...
Ας το ξαναπούμε λοιπόν: ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ!!!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:58 π.μ.

Μαρτης του 2018.συριζανελ στο προσκηνιο.
Κανονικα πρεπει να κληθει φαμελλος και μαρδας και φυσικα ο τεως πρωθ. γιατι αυτη παροτρυναν τον κοσμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger