Βίτσια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:53 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα νέο σενάριο νοσηρής πολιτικής φαντασίας δημοσιεύει σήμερα το "βλήμα".
Οι Έλληνες θέλουν να κορακιάσουν! Γουστάρουν τρελά την αύξηση στο ρεύμα, ενώ ψήνονται για αυξήσεις και στο νερό! 

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το παραμύθι με τον "κυρίαρχο Μητσοτάκη".
Η ΝΔ προηγείσαι 170% του Σύριζα. 400% θα ψηφίσουν ξανά γαλάζια μαφία.
Τι "ξανά"; Αφού 23% πήρε στους εγγεγραμμένους. 
Ναι, αλλά τώρα υπολόγισαν στο ποσοστό της ΝΔ τους τόκους, τα πανωτόκια, το ΦΠΑ, διάφορα χαράτσια κι έτσι στις επόμενες εκλογές θα βγάλει 1.500 βουλευτές. Στους 300 κηφήνες θα προστεθούν άλλοι 1.200, ώστε να υπάρχει απόθεμα σε παράσιτα.

Δεν ρώτησαν κάποια πράγματα γιατί τα θεωρούν αυτονόητα. Η Συμφωνία των Πρεσπών πχ είναι λουκούμι. Τόσο καλή που δεν ρωτάνε πλέον. Απαιτούν εφαρμογή κατά γράμμα. Εφαρμόζουν κατά γράμμα μια "προδοτική, καταστροφική, αποτυχημένη", Συμφωνία...

Προς ψυχιάτρους: Κυκλοφορούν κάτι διχασμένες προσωπικότητες, κάτι τρελοί με περικεφαλαίες. Να ανησυχούμε; Πολύ! Ειδικά, αν ψηφίσουν.

Επίσης δεν μας ρωτάνε, αν θέλουμε αυξήσεις σε βασικά αγαθά. Καλέ ναι! Δε λέμε λχ πως "το νερό είναι πολύτιμο"; Ε να το πληρώσουμε τότε!
560% λένε πως "πάμε καλά"! Πολύ καλά. Αν πάμε να φουντάρουμε, τα πηγαίνουμε μια χαρά. Μην ξεχνάμε πως, όσο πέφτουμε, νομίζουμε πως πετάμε. Η προσγείωση είναι λίγο απότομη.

Γλέντι στο μεταξύ κάνουν οι μικρομεσαίοι κάθε φορά που θα τους ρίχνει πρόστιμο η εφορία. Τέρμα πια η εχθρική αντιμετώπιση των εφοριακών. Τώρα οι καταστηματάρχες θα υποδέχονται τους εκλεκτές με γλυκά, λουλούδια και τραγούδια.
Τα κλαρίνα κι οι τσαμπούνες θα αντηχούν σε κάθε κατάστημα. Αφού είμαστε ευχαριστημένοι με το Μητσοτάκη. Ειδικά οι "μικρομεσαίοι φοροφυγάδες", που τον ψήφισαν μαζικά, γιατί τάχα δεν θα έστελνε το ΣΔΟΕ.

Στοιχίζει βέβαια λίγο παραπάνω ο Κούλης, αλλά φορά γραβάτα. Και μιλά άπταιστα Γερμανικά. Με τα Ελληνικά έχει θέμα. Δεν έμαθε Γερμανικά από το Χριστοφοράκο, τον δίδαξε ένας Γερμανός θείος του. Ο Σόιμπλε.
Βέβαια αυτός μιλούσε με την προφορά που είχανε οι Γερμανοί στο 3ο Ράιχ, κι αυτό πέρασε στο μαθητή, αλλά κατά τα άλλα ο Κούλης τα μιλάει τέλεια. Όπως ο μπαμπάς του, όταν έκανε διάφορες δουλειές στην Κατοχή. Και πληρωνόταν σε σκληρό νόμισμα: Φασόλι. Εξ ου και η παροιμία "φασούλι το φασούλι χορταίνει ο δοσίλογος".

"Να σκοτώσουμε όλους τους gay", λέει επίσης η πλειοψηφία των ανθρωποφάγων "νοικοκυραίων" σύμφωνα με το γκάλοπ των μαϊμούδων της ζούγκλας.
Πρώτα τους μαχαιρώνουν, έπειτα τους κατηγορούν ότι κουβαλούσαν ένα μαχαίρι στην πλάτη.

Η εγκληματικότητα πάντως με τόσους μπάτσους μειώνεται. Όχι; Σύντροφος από τα Εξάρχεια παραπονέθηκε. "Όταν γύρισα στο σπίτι από τη δουλειά, τα βρήκα όλα άνω κάτω! Έψαξα, μήπως έλειπε τίποτε και είδα πως κάποιοι πήραν όλα τα βιβλία! Μέχρι και τα Μίκυ Μάιους που μάζευα μικρός!". Πάρε τους μπάτσους. Αφού τα διαβάσουν, να στα επιστρέψουν.

"Καλέ οι Έλληνες δε είναι βιαστές. Όχι! Μόνο οι ξένοι βιάζουν, ενώ, όσες βιάζονται στη χώρα μας, πάνε γυρεύοντας". Αυτά σερβίρουν τα ΜΜΕ. Και η ΕΡΤ, την οποία - να θυμίσω - υπερασπιστήκαμε, όταν την έκλεισαν.
Βέβαια δεν είναι οι εργαζόμενοι που λένε τέτοια άθλια ψέματα, αλλά κι αυτοί πρέπει να αντισταθούν στο φασισμό και τον παραλογισμό.

Αυτά προς το παρόν. Αναμένεται τώρα η καθιερωμένη επίθεση των μπάτσων στα πολιορκημένα Εξάρχεια, για να μη δούμε τις λοβιτούρες και τις ανθρωποθυσίες, που ετοιμάζουν οι γαλάζιοι ανθρωποφάγοι ακόμα και στους βλάκες που τους ψήφισαν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:25 π.μ.

Δεξιὸς καὶ φτωχὸς, ἤ ρουφιάνος ἤ κουτὸς....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger