Home » , » "Κατάρα στο λαδέμπορα"!

"Κατάρα στο λαδέμπορα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλά βρε Κούλη, δεν σου φτάνει ο μισθός του πρωθυπουργού; Η περιούσια που σου άφησε ο μπαμπάς σου; Οι off shore της γυναίκας σου; Θες κι αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ από πάνω;
Και να την πάρεις κι αυτή, ρε Κούλη. Καλά, δεν ντρέπεσαι; Αλλά, άμα είχες τσίπα, ΝΔ θα ήσουν;

Εδώ ταιριάζει γάντι ο εξής διάλογος:

" - Κι από πότε έγινες αγρότης, Μπαλούρδο;

- Ο πατέρας μου έχει ζώα, κύριε λοχαγέ.

- Το βλέπω..."

Επίσης ο Κούλης ξέρει από καλό λάδι. Αυτό κι αν το βλέπουμε. Λάδι με την εγγύηση της Siemens κι άλλων εταιριών. Κατάρα στο λαδέμπορα!

Όμως εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει από την καταστροφή που λέγεται Μητσοτάκης; Ποιος θα πληρώσει τα δανεικά κι αγύριστα της οικογένειας; 
Τα λάθη που προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια που παρασιτούν εις βάρος μας; 
Και τις νίλες που θα υποστούμε στο μέλλον από τον "καταλληλότερο";

Ήρθαν για να φάνε. Να φάνε το καταπέτασμα, τον αγλέουρα, τον άμπακο. Ως και τα ψιλά. Μην αφήσουν τίποτα. Να το γλείψουν το πιάτο και μετά να το φάνε και αυτό!

Ο καταλληλότερος πλημμυροπαθής πήγε στη ΔΕΘ και είπε ένα πράγμα: Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι, ενώ οι φτωχοί φτωχότεροι.
Αυτή είναι η πολιτική του, η διαδρομή του, το πιστεύω του. Τα λεφτά στα λεφτά. Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν.
Να μπει και στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Να πάρει και το ΚΕΑ για να μην τα καταργήσει, όπως ονειρεύεται.

Δικαίως πανηγυρίζουν οι πλούσιοι. Δεν θα πληρώνουν φόρο, υπάρχουν γι αυτό οι μαλάκες οι ψηφοφόροι. Θα στέλνουν χωρίς έλεγχο τα φράγκα στο εξωτερικό με τη μια, όχι λίγα - λίγα γιατί είχαν capital controls, κι αν θέλουν να χτίσουν καμιά έπαυλη στα καταπατημένα, θα έχουν κι έκπτωση! 
Χώρια που θα απολύουν χιλιάδες έτσι για την πλάκα τους! Μια χαρά γι αυτούς.
Και δυο τρομάρες για τους υπόλοιπους. 

Τώρα που έληξε το Μακεδονικό και οι φασίστες πετάχτηκαν στα σκουπίδια μαζί με σάρισες, ασπίδες, περικεφαλαίες και άλλα καρναβαλικά, μπορεί ο Μητσοτάκης να βάλει πωλητήριο για τη Βόρεια Ελλάδα, όπως και για τη Νότια.

Δεν τόλμησαν οι παπαγάλοι να αναφέρουν καν το όνομα Μακεδονία. Τι να πουν; Νότια Μακεδονία; Μακεδονία σκέτο; Τους διαβάζουν και οι ξένοι.
Βόρεια Ελλάδα ο αρχηγός, Βόρεια Ελλάδα όλοι. Εγώ θα τη λέω Νότια Μακεδονία, έτσι για σπάσιμο. Για να τους θυμίζω την υποκρισία και την πατριδοκαπηλία.

Λέμε για το Μητσοτάκη. Μην ξεχνάμε πως εκπροσωπεί το 23% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Δειλών, υποκριτών, γελοίων, βολεμένων απατεώνων και πάνω από όλα ηλιθίων.
Άξιος εκπρόσωπος αλήθεια. Γιατί κι οι νεοδημοκράτες τα ίδια κάνουν.
Σκούζουν για τα 200 ευρώ που παίρνουν οι θεόφτωχοι, ενώ οι ίδιοι με λαμογιές κοιτάνε να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Α ρε γαλάζια πανιά...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger