Home » , » Ο Τσακαλώτος διαδηλωτής - Ο σουρεαλισμός στο απόγειο του.

Ο Τσακαλώτος διαδηλωτής - Ο σουρεαλισμός στο απόγειο του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:23 μ.μ.

Δεν είναι κάπως σουρεαλιστικό να βλέπεις σήμερα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να διαδηλώνει; Μιλάμε για τον Συριζαίο πρώην υπουργό Οικονομικών  έναν πάμπλουτο πρώην εξουσιαστή, που υπήρξε όργανο ντόπιων και ξένων "αρπακτικών - κορακιών" για να οδηγηθεί ο λαός μας στην μιζέρια και την δυστυχία.

Αναφερόμαστε στο ίδιο άτομο το οποίο θησαύρισε έχοντας στην κατοχή του «χαρτοφυλάκια» της JP Morgan, και της Black Rock. Μιλάμε για επενδυτικούς κολοσσούς με καταστροφικό για τον ελληνικό λαό ρόλο οι οποίοι «κερδοσκοπούν λεηλατώντας και πτωχεύοντας την Ελλάδα», όπως έγραψε ένας πρώην σύντροφος του Τσακαλώτου.

Να βλέπεις, δηλαδή, τώρα τον Τσακαλώτο να παριστάνει τον λαϊκό αγωνιστή και να δηλώνει ότι παλεύει για τα συμφέροντα του λαού, είναι κάτι που σε ξεπερνάει για να μπορέσεις να το σχολιάσεις με ψήγματα σοβαρότητας.

Για να μην επανερχόμαστε σε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση
.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:50 μ.μ.

ναι μη δουμε γνησια μετανιωμενο αγωνιστη, αμεσως να τον πουμε προδοτη υποκριτη τηλεπαθητικα+διαγαλαξιακα -καργα- λοβοτομημενο βασικα . .

24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:56 μ.μ.

Δεν συμβαίνει τίποτε από όλα αυτά, απλά είναι ρεφορμιστής-οπορτουνιστής σε διαφορετικό ρόλο από εκείνον του κυβερνητικής μαριονέτας που είχε μέχρι πρότινος. Ούτε σουρεάλ είναι φίλτατε ούτε ασόβαρος

25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:15 π.μ.

Το πιο ...σουρεαλιστικό απ'όλα είναι ότι ενώ παριστάνει το διαδηλωτή ο Τσακαλώτος, έλειψαν ακόμα μα μια φορά από την απεργία και τη διαδήλωση οι περισσότεροι από τους εργάτες και τους υπαλλήλους, δηλαδή από αυτούς που τους καίνε και τους τσουρουφλίζουν τα νομοσχέδια της δεξιάς σήμερα, της ψευτοαριστεράς και του Τσακαλώτου μέχρι χτες. Η εικόνα του εργατικού κινήματος στην πόλη μας χτες ήταν πιο απογοητευτική παρά ποτέ. Με αυτή τη νοοτροπία που έχουν πλέον λανσάρει στη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, με την αποθέωση του ατομικισμού και την απαξίωση κάθε συλλογικής μορφής πάλης, με την κατάντια και το διχασμό των υπαρχόντων συνδικάτων από τις παρατάξεις των αστικών, ρεβιζιονιστικών και ψευτοσριστερών παρατάξεων, δεν είναι μακριά η ώρα που ακόμα και η προκήρυξη μιας απεργίας θα είναι πρακτικά αδύνατη κατά τον αστικό νόμο. Πολύ χειρότερα κι από τα χρόνια του εμφυλίου και της χούντας. Τότε θα βγει κι από την υποχρέωση να παριστάνει τον απεργό- διαδηλωτή ο κάθε Τσακαλώτος και θα μπορεί να πάει κατευθείαν στο Κολωνάκι για καφέ... Θα επιτρέψουμε όμως στον εαυτό μας ως εργαζόμενοι να φτάσουμε σ' αυτό το έσχατο κατάστημα ραγιαδισμού; Ας το σκεφτούμε καλά όλοι μας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger