Home » , , » Thomas Cook: Εκλεισε για τον απλό λόγο πως συνέφερε να κλείσει

Thomas Cook: Εκλεισε για τον απλό λόγο πως συνέφερε να κλείσει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:17 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Όχι, νεοφιλελέ κανίβαλε, δεν θα τη γλυτώσεις. Δεν φταίει το Brexit για τη χρεωκοπία της Thomas Cook, το ξέρεις πολύ καλά.
Πρώτα από όλα δεν έγινε ποτέ Brexit. Οι πολιτικοί -όλοι τους- κοροϊδεύουν τους Άγγλους, που ψήφισαν να φύγουν από το Γερμανικό Ράιχ. Όλο τερτίπια και καθυστερήσεις.
Δικές μας εταιρείες δεν χρεοκόπησαν επί Ευρώ και Μνημονίων; Χιλιάδες λουκέτα.
Η ίδια η εταιρεία είχε χρέη πριν γίνει καν συζήτηση για Brexit. Κι όχι πενταροδεκάρες. Δισεκατομμύρια!

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τα μεγάλα στελέχη της να παίρνουν δώρα εκατομμυρίων! Την ίδια στιγμή που οι απλοί εργαζόμενοι "καλούνταν να βάλουν πλάτες".
Θυμίζει λιγάκι Ελλάδα; Τα ίδια παντού.

Αλήθεια, γιατί έπαιρναν τόσα λεφτά τα χρυσά αγόρια; Για να βαρέσει κανόνι η εταιρεία. Και να βρεθούν άνεργοι 22.000 που εργάζονταν πραγματικά και δεν δούλευαν άλλους.

Να υποθέσω δυο πράγματα:

1) Τα χρήματα που λείπουν είναι στους λογαριασμούς των μεγάλων στελεχών και των ιδιοκτητών. Βέβαια αυτό δεν θα το τσεκάρουμε ποτέ. Ο καπιταλισμός δεν σε ρωτάει που τα βρήκες τα λεφτά. Δε πα να 'ναι από έγκλημα; Σκοτίστηκε!

2) Κανένας από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το κανόνι, δεν θα χάσει την περιουσία του. Μη σας πω πως πολλοί θα πάνε σε άλλες εταιρείες, να συνεχίσουν τον παρασιτισμό. Οι απλοί εργαζόμενοι από την άλλη τον ήπιανε! Όπως κι οι πελάτες.

Έγινε ληστεία καρδιά μου. Είχαν σκοπό να πάρουν τα φράγκα. Μάζεψαν όσα μπορούσαν από τα κορόιδα, κι έπειτα είπαν "κλείνουμε, άντε γεια".
Και περιμένει τώρα ο Εγγλέζος ο τουρίστας το κράτος του να έρθει να μαζέψει τα σκατά του ιδιώτη. Και έρχονται οι ίδιοι οι νεοφιλελέ παπαγάλοι και ζητάνε να παρέμβει το κράτος να σώσει την εταιρεία!!!

Ρε θα μας τρελάνετε; Εσείς δεν τα θέλατε όλα ιδιωτικά; Φάτε τώρα ιδιωτική προβατοβουλία. Μπεεε!

Η εταιρεία έκλεισε για τον απλό λόγο πως συνέφερε να κλείσει. Αυτός που την έχει, την κλείνει και την ανοίγει όποτε θέλει. Ξέρετε ποιοι την έχουν; Οι Κινέζοι! Που ξέρουμε όλοι πόσο "συμπαθούν" τους Εγγλέζους. Αν και εδώ ήταν καθαρά θέμα κέρδους κι όχι συμπάθειας.

Δεν χάνει ο όμιλος Fosun, έχει τόσες εταιρείες που δεν μπορώ να τις γράψω όλες. Αναρωτιέμαι, αν και οι ίδιοι ξέρουν τι έχουν. Θα πάρουν άλλη εταιρεία που έχει διπλά τα εισιτήρια χάρη στη χρεοκοπία της Thomas Cook και θα βγάλουν κι άλλα κέρδη.


Ποτέ δεν χάνουν οι μεγάλοι. Μόνο οι μικροί. Μόνο στον κομμουνισμό τα πράγματα αντιστρέφονται.

Άντε καλά ξεμπερδέματα.

ΥΓ Πολύ γκαντέμης αυτός ο Κούλης. Από ποιον να πήρε...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger