Home » , » Ο "γκόμενος" από "γερμάνιο"

Ο "γκόμενος" από "γερμάνιο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποιοι άθεοι κομμουνιστές, ισχυρίζονται πως ο Κούλης είναι εξωγήινος. Πως δεν είναι άλλος από τον εξωγήινο του Εμετού (κι όχι Υμηττού), πλανήτη ενός μακρινού ηλιακού συστήματος.
Το λένε, γιατί ο Μητσοτάκης δεν γουστάρει τη ζωή στη Γη, η οποία είναι βασισμένη στον άνθρακα. Θέλει να απαλλαγεί από τον άνθρακα βρε αδερφέ! Έχει αλλεργία. Ούτε το υδρογόνο και το οξυγόνο του αρέσει ιδιαίτερα όταν είναι μαζί.

Ο ίδιος -λένε- πως είναι από γερμάνιο. Όσοι όμως τον βρίσκουν "γκόμενο", ορκίζονται πως είναι 100% από αρσενικό, όπως ακριβώς ο Σαμαράς. Λιγάκι τοξικός, αλλά άμα δεν τον φας, δεν κινδυνεύεις. Ας προσέξουν, όσοι τον προτίμησαν.

Μετά όμως από έρευνα της επιστημονικής μας ομάδας πεισθήκαμε πως ο πρωθυπουργός δεν είναι εξωγήινος. Απλά μπερδεύεται με τα Ελληνικά. Είναι δύσκολη γλώσσα. Η λέξη "τουρίστας" πχ. Μπερδεύεται συχνά με τη λέξη "εξόριστος". Έτσι, αντί να πει ο Κυριάκος, πως ήταν τουρίστας στο Παρίσι, είπε πως ήταν εξόριστος! Και γέλασαν πολλοί. Δε φταίει όμως αυτός. Οι δάσκαλοι του ήταν Γερμανοί και Αμερικάνοι, τι να πρωτομάθει; Ψέματα όμως έμαθε να λέει τέλεια.

Να απαλλαγούμε από τα πλαστικά και τον άνθρακα. Τσιμουδιά για τα δηλητήρια στις Σκουριές, γιατί εκεί θα δυσαρεστήσει τους φίλους του. Ας καούν μωρέ τα δάση, ας καταπατηθούν μαζί με τις παραλίες! Όλα στάχτη, ρημαδίο! 
Όπως είπε κι φασίστας Πρόεδρος της Βραζιλίας "νομίζουμε πως σκάμε από τη ζέστη. Οι αριστεροί διαδίδουν αυτά τα ψέματα".

Κοινή δημοσκόπηση εξάλλου του Πρώτου ψέματος, του Βλήματος και του SS-ΚΑΪ το λέει καθαρά. Το 80% των ερωτηθέντων πιστεύει πως το καλοκαίρι του 2020 θα έχουμε παγετώνες στην Ελλάδα! Ποιοι ρωτήθηκαν; Όσοι απάντησαν "ναι" σε άλλη τηλεφωνική δημοσκόπηση στο ερώτημα. "Είναι ο Αλαφούζος ο πιο γαλαντόμος πρόεδρος ομάδας";
Κάτι μου λέει πως η ΝΔ με το Μητσοτάκη, θα την πάθει τελικά όπως ο Παναθηναϊκός με τον Αφραγκούζο.

Ο Κούλης είναι πράγματι ο "καταλληλότερος" κωμικός. Γιατί δηλαδή, με τους άλλους γελούσαμε περισσότερο; Κάθε μέρα κάνουμε καινούριο συκώτι. Αν δεν είχε αυτό το χούι της ανθρωποφαγίας, καλύτερος από τον Τσίπρα θα ήταν. Όμως έχει αυτό το πρόβλημα, τη συμπεριφορά του καρχαρία. Μόλις μυρίσει αίμα, ορμάει.

"Ήπιες μορφές ενέργειας". Εννοεί ανακυκλώσιμη ή ενέργεια με τη μορφή ίππου δηλαδή αλόγου; Διότι ως τώρα ταΐζει τον κόσμο σανό, ενώ τον έχει καβαλήσει. Τα βόδια και τα γαϊδούρια που τον ψήφισαν, ας μη διαμαρτυρηθούν, όταν τους περάσει το ζυγό και τους ξεπατώσει.

Ανακυκλώσιμη πηγή ενέργειας θεωρείται και το νερό. Γι αυτό θα το ακριβύνεις Στο λέει, αλλά με το δικό του τρόπο. Είπαμε, δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά. Κι ο αέρας. Να ένα νέο χαράτσι. Όσοι έχετε λεφτά θα αναπνέετε, οι άλλοι να σκάσετε!

Κι ο Σαμαράς θα σκάσει, από το κακό του, επειδή ο Κούλης τον έχει τιμωρία. Και στη δίαιτα. Ξέρεις τι μαρτύριο είναι να είσαι όρθιος στη γωνία, στο ένα πόδι, ενώ βλέπεις τους άλλους του κόμματος να στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες και να περιδρομιάζουν;

Μπορείς να πεις πολλά για τους νεοδημοκράτες. Διεφθαρμένους, αδίστακτους, απατεώνες, άρπαγες, αλλά εξωγήινους δεν τους λες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger