Home » , , » Πολιτικάντηδες: Οχι μόνο μας ρουφάνε το αίμα, μας δουλεύουν κι από πάνω.

Πολιτικάντηδες: Οχι μόνο μας ρουφάνε το αίμα, μας δουλεύουν κι από πάνω.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

"Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, να πουλήσει το σπίτι του". Μια χαρά τα έλεγε ο Μίλτος, ο ανθρωποφάγος. Γιατί αυτός έχει και για τα 125 ακίνητα του! Μπράβο!
Πως είπε; Ένα γραφειάκι έχει κι έχει γράψει 3 ακίνητα 125 φορές; Ως τι τα έγραφε; Ως τιμωρία; 
Πλάκα μας κάνει;

Γιατί δεν λέει την αλήθεια, τι ντρέπεται; Πως δηλαδή ο παππούς του πήρε πολλά ακίνητα στην Κατοχή. Με τον ιδρώτα του φυσικά. Ξέρετε πόσο ίδρωνε από την κουκούλα;

Δεν ήταν δοσίλογος, όχι! Δικηγόρος προδοτών. "Υπήρξε δικηγόρος του Ιωάννη Ράλλη, πρωθυπουργού επί κατοχής, τον οποίο υπερασπίστηκε στο δικαστήριο μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας". Ε, όλο και κάποιο σπίτι θα 'κονόμησε ως αμοιβή.

Την περίοδο 1946 - 1950 υπήρξε βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος. Καθώς ήταν της μόδας οι συνεργάτες των Γερμανών κι οι δικηγόροι τους να πάνε στον παππού της Νέας Δημοκρατίας.
Σόι πάει το βασίλειο.

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μπαμπάς: Βουλευτής ΕΡΕ, ΝΔ, υπουργός κλπ. 48 χρόνια πολιτικός. Μεροδούλι μεροφάι. Πετραδάκι - πετραδάκι έχτισε ολόκληρη πόλη. Το σκατό του παξιμάδι έκανε!
Φτωχαδάκια ρε 'σεις είναι. Φουκαράδες! 
Και το ωραίο είναι πως λένε ότι είναι μεροκαματιάρηδες, δε το κρύβουν, ούτε καβάλησαν καλάμι να περηφανεύονται: Να ρε, έχουμε 125 σπίτια, και κάμποσα μετρητά, σκάστε οι υπόλοιποι από τη ζήλια σας. Όχι, δεν ντρέπονται γι αυτό που είναι. Καθόλου όμως...

Να κάνουμε ένα έρανο; Τους λυπάμαι ρε 'σεις. Έτσι μού 'ρχεται δηλαδή να πάρω ένα γιαούρτι, που έχω στο ψυγείο και να πάω να τους το δώσω να το φάνε. Καίγεται η ψυχή μου σας λέω, με τόση φτώχεια. Αφού κλαίω.

Κι εμείς που έχουμε ένα διαμέρισμα ανησυχούμε πως θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ. Ο Μίλτος έχει 125 ακίνητα ρε σεις.
Βίζιτες θα έκανε, για να πληρώσει το χαράτσι, αν δεν ήταν ο Κούλης να το μειώσει. Έσωσε ένα νέο, αυτό δεν το αναγνωρίζετε στην κυβέρνηση;

Καλά δεν είναι ο μόνος που σώθηκε. Ο Άδωνις πχ. Μπήκε στις 120 δόσεις. Η πρώτη δόση το 3000. Μια χαρά. Παίρνει δάνεια και δεν τα πληρώνει. Να ρε πως γίνονται τα λεφτά. Νανοβιονικά και σαχλαμάρες...

Θα πω καρδία μου και για το ΣΥΡΙΖΑ, μη βιάζεσαι. Φτωχοί είναι κι αυτοί. Και όσο πιο φτωχοί τόσο πιο κομμουνιστές, έτσι πάει. Έχουν ταξική συνείδηση οι άνθρωποι τι να λέμε τώρα. Εξηγούνται πολλά με το πόθεν αίσχος καρδιά μου.

Μια βαρκούλα έχει κι ο Μπαρουφάκης. Να πάει για ψάρεμα να μη πεινάσει η φαμελιά του. "Βγαίνει η βαρκούλα, βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά..." Για να ψαρέψει χάνους.

Κι η Ντόρα που τα χει στο εξωτερικό, είναι επειδή δεν έμαθε πως κυβερνά ο αδερφός της. Ή μήπως γι αυτό τα έχει; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς;

Μωρέ όλοι αυτοί έχουν, εμείς τι έχουμε; Παράσιτα! Κηφήνες που κάθονται στο σβέρκο μας κι όχι μόνο μας ρουφάνε το αίμα, μας δουλεύουν κι από πάνω.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger