Home » , » Κοινωφελής εργασία: Χαμαλίκι και κοροϊδία.

Κοινωφελής εργασία: Χαμαλίκι και κοροϊδία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 | 4:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

35000 νέους σκλάβους θέλει η κυβέρνηση. Θα δουλεύουν με ακόμα χειρότερες συνθήκες και θα φορτωθούν όλο το χαμαλίκι, ενώ σε οκτώ μήνες θα τους δώσουν μια γερή κλωτσιά.

Οι προηγούμενοι είλωτες δεν θα πάρουν παράταση, δεν θα "ωφεληθούν" ξανά. Θεωρούνται παιδάκια του ΣΥΡΙΖΑ αν και πολλοί από αυτούς ψήφισαν ΝΔ γιατί, πρώτον δεν έχουν όλοι μυαλό, δεύτερο οι γαλάζιοι δήμαρχοι και πολιτευτές τους είχαν τάξει και αυτοί παράταση.

Αλλά με το ματς στημένο περιμένετε να κερδίσετε; Γκολ με πέναλτι στο 90. Τίποτε δεν μάθατε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πήραν αποτέλεσμα της προκοπής όχι όταν πήγαν, αλλά όταν δεν πήγαν στο γήπεδο και διαδήλωσαν στο σπίτι του Αφραγκούζου.

Και παρεμπιπτόντως, καλέ μου μελλοντικέ απολυμένε, ο μόνιμος υπάλληλος είναι φίλος σου και σύμμαχος σου απέναντι στους νεοφιλελέ κανιβάλους. Μην αφήνεις τη ΝΔ να σας διασπάει. Για το νέο πρόγραμμα κάτσε να δούμε τις ειδικότητες και θα δούμε πόσοι θα πάμε. Γιατί οι βλάκες φοράνε περικεφαλαία, ενώ δεν είναι τόσοι πολλοί όσο πιστεύουν κάποιοι.

Για τους "ωφελημένους" δηλαδή τους εργαζόμενους - ομήρους, δεν θα πω "κορόιδα", αλλά αυτούς που προσπάθησαν να κοροϊδέψουν: Ολοφάνερα καλύπτουν ανάγκες. Και γι αυτό δόθηκε παράταση, για να εξυπηρετηθεί κόσμος στις εκλογές, να μην υπάρχει μπάχαλο. Όμως, όπως ακριβώς με τα STAGE, τους πούλησαν. Ελπίζω να μην αγόρασαν πριν την ψήφο τους.

Για δείτε πόσους μήνες έχετε και πράξτε ανάλογα. Παλιότερα ίσχυε ο νόμος του Πάκη, του Προέδρου της Δημοπρασίας. Αλλά τι λέω; Μην περιμένετε από νόμους που είναι φτιαγμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους και την θεόστραβη αστική "δικαιοσύνη".
Οργανωθείτε, κι αρχίστε τις κινητοποιήσεις. Αλλιώς καθίστε αναπαυτικά και ανανεώστε την κάρτα ανεργίας σας.

Θα απαντήσω σε κάποιες απορίες.

"Όταν ήταν να πάρουμε την προηγούμενη ΠΑΡΑΤΑΣΗ μας συμπαραστέκονταν πάρα πολλοί που ήταν στην αντιπολίτευση. Τώρα αλήθεια που έχουν κρυφτεί"; 
Ρώτα τους "Μακεδονομάχους", θα σας πουν αυτοί λεπτομέρειες. Νομίζω πως τώρα έγιναν αυτοδύναμη κυβέρνηση, άρα δεν σας έχουν πια ανάγκη. Αν τους ψηφίσατε, είστε βλάκες. "Αν".

"Καλησπέρα, υπάρχει κανείς στο Δήμο Αθηναίων που θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα"; Να κάνετε. Αλλά μην ξεχνάτε τις δυναμικές κινητοποιήσεις. Αυτές τσούζουν περισσότερο. Άλλωστε "Τι μπορεί να καταφέρει κάποιος με ασφαλιστικά μέτρα;" Σε μια δημοκρατία πολλά, σε μια δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, όμως, μια τρύπα στο νερό.

"Αυτοί δε φτάνει που γράφουν στα π@π@ρια τους όλους εμάς, γράφουν και τους δικούς τους περιφερειάρχες και δημάρχους που υποτίθεται ζητάνε να μην μείνουν κενά μέχρι να μπούνε οι επόμενοι!!!"
Αν δεν έγραφες το "υποτίθεται", θα σε περνούσα για χάνο. Οι γαλάζιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες είναι στο κόλπο. Σας δούλεψαν! Τώρα γελάνε πίσω από την πλάτη σας ό,τι κι αν λένε μπροστά σας. Στα π@π@ρια τους σας γράφουν όλοι αυτοί. Προτείνω να τους "ευνουχίσετε" στις επόμενες εκλογές.

"Το ότι όσοι είναι εκτός κοινωφελούς δε θέλουν να πάρουμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ είναι που λέμε (χαίρομαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)".
Καρδιά μου, κάνεις μέγα λάθος. Είμαι μακροχρόνια άνεργος και ΘΕΛΩ να πάρετε παράταση. Γιατί έχω ταξική συνείδηση. Αυτό που, αν είχατε πολλοί από σας, θα διεκδικούσατε αυτό που σας αξίζει. Μια μόνιμη εργασία.
Καλή τύχη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger