Home » , , » Ο "συγκρατημένος" τραμπούκος διευθυντής της iefimerida.gr, Κώστας Ράπτης και ο ... Ζήκο

Ο "συγκρατημένος" τραμπούκος διευθυντής της iefimerida.gr, Κώστας Ράπτης και ο ... Ζήκο

Από giorgis , Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:30 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Τυχαία συνάντησα στο διαδίκτυο ένα κείμενο που υπογράφει ένας ηλίθιος δημοσιοκάφρος και το χαμόγελο μου δημιουργήθηκε ασυναίσθητα. Αναφέρομαι σε ένα κείμενο που υπογράφει ο ιδρυτής και διευθυντής της ιστοσελίδα iefimerida.gr, Κώστας Ράπτης και το τιτλοφορεί "Γιατί δεν έδειρα τον Βαρουφάκη το 2015".

Μας γράφει, λοιπόν, ότι είχε συναντήσει τον πρώην υπουργό σε ένα εστιατόριο στην Ακρόπολη και εισπράττοντας "βαριά αγένεια" ήταν έτοιμος "να τον δείρει". Αναλογιζόμενος όμως ότι μόλις είχε "βγει από ένα χειρουργείο" έκρινε "ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα να πιαστεί στα χέρια μαζί του". 

Μάλιστα. Και τραμπούκος δηλαδή ο πρώην αρχισυντάκτης του "Πρώτου Θέματος", τον οποίο ο Θέμος Αναστασιάδης -άλλο "μπουμπούκι" κι αυτός- τον είχε διώξει με τις "κλωτσιές" από την επιχείρησή του αφήνοντας μια σειρά υπονοούμενα σε βάρος του.

Επειδή όμως τυχαίνει να μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θυμηθήκαμε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη τη ίδια χρονιά που αναφέρει.
Κάποιος άγνωστος τότε είχε "λούσει" με γιαούρτι την φάτσα του Κ. Ράπτη, διαμαρτυρόμενος  -όπως γράφτηκε- για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του.

Ο σημερινός, λοιπόν, θιασώτης της αυτοδικίας, αυτός που σήμερα θεωρεί ότι οι όποιες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες πρέπει να λύνονται με μπουνιές, τότε είχε άλλη άποψη.
Είχε πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και μας έλεγε πόσο "παράλογες" και "επικίνδυνες" είναι αυτές τις πρακτικές, που αν γενικευτούν θα "καταντήσουν ζούγκλα την κοινωνία μας" ... μπλα μπλα..

Τώρα το ίδιο άτομο που έλεγε τα παραπάνω μας παρουσιάζεται "συγκρατημένος" τραμπούκος.

Ας αφήσουμε τον Ζήκο για περαιτέρω σχολιασμό, αφού σας προτείνουμε να διαβάσετε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: «Iefimerida: Κρίνοντας "εξ ιδίων τα αλλότρια"».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger