Home » , » Ο "φερέγγυος" και τζάμπα μάγκας Αδωνης (Βίντεο)

Ο "φερέγγυος" και τζάμπα μάγκας Αδωνης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 12:17 π.μ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντα ήταν ένας δημοσιογράφος θεραπαινίδα των κάθε φορά κυβερνητικών στελεχών.
Αλλαξε η κυβέρνηση, αλλάξαν και οι προτιμήσεις του Χατζηνικολάου. Τίποτα το εντυπωσιακό και μάλλον αναμενόμενο.

Νομίζαμε, λοιπόν ότι το είχε τερματίσει με το γλύψιμο που έκανε στην τηλεοπτική αγιογραφία που έφτιαξε για τον Κούλη.
Δίνοντας του όμως βήμα στον Μπουμπούκο να απευθύνει διάγγελμα, λέγοντας ανοησίες και προσπαθώντας να δικαιολογήσει μια αθλιότητα που είχε πει προηγουμένως, διαπιστώσαμε ότι μπορεί να πέσει και πιο χαμηλά.

Για το συγκεκριμένο θέμα τώρα δυο λόγια. Στο κάδρο για το σκάνδαλο της Novartis ερευνάτε η εμπλοκή του Γεωργιάδη κατά την εποχή που ήταν υπουργός Υγείας. Θέλοντας, λοιπόν να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς. Καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Γελοιότητες δηλαδή που προκάλεσαν αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει από τον Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του.

Μικροπολιτικά παιχνίδια ανάξια σχολιασμού. Αυτό που πιθανόν να παρουσιάζει ένα κάποιο ενδιαφέρον, είναι αυτό που εντοπίζει χρήστης του twitter. Φτιάχνει ένα βιντεάκι παραθέτοντας περασμένες δηλώσεις του Αδωνη τις οποίες αντιπαραβάλει με τις τωρινές και σημειώνει:

1. Ο Αδωνις (το παίζει) μάγκας: Ο Τσίπρας τα παίρνει, έχω αποδεικτικά στοιχεία και θα τα καταθέσω στην προκαταρκτική. 
2. Ο Αδωνις (αποδεικνύεται) τσάμπα μάγκας: Αν είχα στοιχεία ότι ο Τσίπρας τα παίρνει, κ. Χατζηνικολάου, θα τα είχα πάει στον εισαγγελέα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger