Home » , » Ηταν ένα μικρό αγγελούδι τριών μόλις χρόνων ...

Ηταν ένα μικρό αγγελούδι τριών μόλις χρόνων ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 | 10:47 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Νεκρό εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδάκι που αγνοούνταν Ανατολικά της Κω, μετά τη σύγκρουση, περιπολικού σκάφους του Λιμενικού με λέμβο που μετέφερε πρόσφυγες.
Από τη σύγκρουση, η λέμβος στην οποία υπήρχαν 34 συνάνθρωποι μας, αναποδογύρισε. με αποτέλεσμα να αγνοείται αυτήν τη στιγμή ακόμη ένας άνδρας. Τραυματίστηκαν επίσης έξι πρόσφυγες.

Να υποθέσω πως οι φασίστες χαίρονται. Τουλάχιστον ένας πρόσφυγας δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Ένα μικρό αγγελούδι τριών μόλις χρόνων πνίγηκε στα γαλανά νερά του Αιγαίου. Αυτής της θάλασσας που διαφημίσουμε στο εξωτερικό, για να έρθουν να παραθερίσουν οι ξένοι με λεφτά. Οι φτωχοί ξένοι να μείνουν στις χώρες τους.

Κάτι μου λέει πως δεν ήταν ατύχημα κι ας λέει το λιμενικό, πως δεν είχαν φώτα. 
Από ολόκληρη τη θάλασσα πήγαν να πέσουν πάνω στη βάρκα με τους πρόσφυγες; Σε μια ανάλογη περίπτωση τρακαρίσματος στη θάλασσα στα Ίμια έγινε χαμός στα ΜΜΕ. Κανένας δεν πίστεψε πως ο Τούρκος έπεσε τυχαία πάνω στο Ελληνικό πλοίο. 
Εδώ η "ναυμαχία" πέρασε στο "ντούκου". Ούτε καν το όνομα του θύματος.

Γνωρίζουμε πως είναι τακτική, πλοία να μπαίνουν στην πορεία άλλων, όταν πρόκειται να παραβιάσουν θαλάσσια σύνορα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν κατά πόσο ευθύνεται η Ελλάδα που φέρεται στους πρόσφυγες ως εχθρούς και όχι ως θύματα εγκληματιών πολέμου.
Τους εγκληματίες που ευθύνονται για την προσφυγιά και κάθε δυστυχία τους συναντάνε οι Πρωθυπουργοί και μάλιστα κόβουν την κυκλοφορία βάζοντας μάλιστα πραιτοριανούς να φυλάνε ως και αγάλματα σφαγέων.

Πρέπει να είναι πολύ καθίκι κάποιος για να κατακτήσει φασίστας. Ο μπαμπάς Πλεύρης είχε πει κάποτε πως αδιαφορεί εντελώς για τις ζωές των μικρών παιδιών που χάνονται στα νερά του Αιγαίου.
Χάνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες δυστυχισμένοι, που προσπαθούν απλά να σωθούν από τον πόλεμο και την καταστροφή. Ο Μητσοτάκης όμως θέλει φέτος να σπάσει το ρεκόρ θυμάτων που κρατάει ο μισητός Σαμαράς.

Ας τσακίσουμε το φασισμό, ας σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Όπως είχαμε πει με τους ναζί της Χρυσής Αυγής, αν αφήσουμε τους πρόσφυγες στα νύχια των δολοφόνων, σύντομα θα έρθει η δική μας σειρά.

Δεν πρόκειται να χορτάσουν αυτοί οι ανθρωποφάγοι. Οι ναζί που τον καιρό του Σύριζα φορούσαν περικεφαλαίες, μετά την τούμπα της ΝΔ άρχισαν πάλι τα παλιά. Τα βάζουν με αδύναμους πρόσφυγες με μικρά παιδιά. Κάθε κινητοποίηση αυτών των καθαρμάτων είναι προσβολή για το ανθρώπινο είδος. Γι αυτό που αποκαλούμε πολιτισμό. Οφείλουμε να τους κλείσουμε ξανά στους υπονόμους.

Θα μιλήσω τώρα για ένα άλλο φαινομενικά άσχετο θέμα. Τα δεξιά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τη φιλενάδα του προδότη Ράλλη, που εκτελέστηκε την Κατοχή.
Για νεκρούς που δεν τους συμφέρει κουβέντα. Δεν θα πω την επίσημη γραμμή του κόμματος, ούτε θα πως θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι να ασχοληθούν με τα σημερινά θύματα της δολοφονικής φασιστικής πολιτικής.
Πρακτικά θέλουμε πάνω από μια ζωή για αριθμήσουμε μόνο πόσοι αθώοι δολοφονήθηκαν από τη δεξιά. Και το χειρότερο είναι πως δολοφονούνται ακόμα.

Θα πω μόνο ένα όνομα μιας άλλης φοιλενάδας ενός μεγάλου καθάρματος. "Η Κλαρέττα Πετάτσι ήταν ερωμένη του Μπενίτο Μουσολίνι... γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1912. Στις 28 Απριλίου του 1945 θανατώθηκε μαζί με 16 ακόμα άτομα από Ιταλούς αντάρτες και στις 29 του ίδιου μήνα τα σώματά τους κρεμάστηκαν σε δημόσια θέα στο Μιλάνο για διαπόμπευση".
Κανείς δεν κατηγόρησε τους αντάρτες. Μάλιστα σε όλο τον κόσμο πανηγύριζαν. Μόνο φασίστες λυπήθηκαν.

Λάθη έγιναν πολλά στον πόλεμο. Να πω ένα; Όταν εκτελέστηκε ανταρτόπουλο, επειδή κοιμήθηκε στη σκοπιά και άλλα παρόμοια, όταν δείχναμε μεγάλη αυστηρότητα στους δικούς μας. Σε καμία περίπτωση όμως όταν καθαρίζαμε προδότες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger