Home » , » Προς κάποιους "νοικοκυραίους": Να σας κάνουν στην άλλη ζωή οι διάολοι, ότι ο παπάς στο ανήλικο κορίτσι.

Προς κάποιους "νοικοκυραίους": Να σας κάνουν στην άλλη ζωή οι διάολοι, ότι ο παπάς στο ανήλικο κορίτσι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 | 6:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Παπάς βιάζει. Δεν είναι η πρώτη φορά, (θυμηθείτε την δραματική περίπτωση της Έλενας Φραντζή), ούτε η τελευταία.
Κάποιοι ρασοφόροι φτάνουν να βιάζουν ακόμα και μικρά παιδάκια. Συνήθως αγοράκια, γιατί οι γυναίκες είναι του διαόλου.
Τώρα αυτός στη Μάνη βίαζε κοριτσάκι. Ε υπάρχουν κι αυτοί.

Χριστιανός είναι, άνθρωπος του Θεού, νιώθεις μια ασφάλεια και σκύβεις, να προσκυνήσεις. Κι εκεί που είσαι σκυμμένος, καταλαβαίνεις πως την πάτησες. Στον κάρφωσε ο τράγος!
"Πάτερ τι κάνεις; - Τι να κάνω τέκνο μου; Καλά είμαι... εδώ, σε ευλογώ". Τσούζει η ευχούλα του παπά. Τσούζει και πονάει.

"Κάνεις πλάκα με τέτοιο θέμα"; Αν μιλήσω σοβαρά, θα πω, πως πρέπει να κρεμαστούν πολλοί. Πρώτος ο βιαστής, ο παιδεράς, το κτήνος. Και μετά να τον γυρίσουν ανάποδα, να τον ξανακρεμάσουν. Γιατί κατάστρεψε ένα παιδάκι. Ένα φτωχό κοριτσάκι.
Έπειτα αυτούς τους αρχιερείς που τον χειροτόνησαν.
Που είναι οι Άγιοι να κάνουν ένσταση στην πρόσληψή του;
Δεν έχουν ευθύνες γ' αυτό το έγκλημα  όλοι αυτοί που μιλάνε για μεμονωμένες περιπτώσεις, ή ακόμα χειρότερα, το έκρυβαν, το συγκάλυπταν;
Πρέπει ή δεν πρέπει να τιμωρηθούν κι αυτοί;

Να γιατί το ρίχνω στη σάτιρα. Γιατί δεν μπορώ να χαϊδέψω αυτιά. Ιδιαίτερα όσα έχουν παλάμες μπροστά, για να μην ακούνε τις κραυγές των θυμάτων που φωνάζουν "βοήθεια".

Ρε γαμημένοι "νοικοκυραίοι", αφού το ξέρατε, τι κάθαρμα είναι ο τράγος, γιατί βγάζατε το σκασμό; 
Να σας το πω, ρε κουφάλες. Γιατί δεν έτυχε στο δικό σας το παιδί. Αυτό το προφυλάσσατε. Το λέτε και μόνοι σας: "φροντίζαμε και να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά από τον παπά"
Το "ξένο" όπως παιδί ας το βίαζε! Η ντροπή και η ενοχή είναι και δική σας.

Του φιλάγατε το ξερό του; Ε, του το φιλάγατε; Αυτό το χέρι, που κακοποιούσε το κοριτσάκι και μετά έπιανε τη Θεία Κοινωνία και το αντίδωρο;
Κάνατε μαζί του σταυρό; Ψέλνατε κι εσείς; Τι τροπάρια; Κύριε Ελέησον; Πηγαίνατε στην Εκκλησία; Ρίχνατε οβολό; Κερί ανάβατε;
Φανάρι; Κρατούσατε φανάρι;

Παρεξηγήθηκε κανείς; Στα μέζεα μου! Γιατί, αν τα κάνατε αυτά, ΕΝΩ ΞΕΡΑΤΕ, σύμφωνα με τη δική σας τη θρησκεία, πάτε κατευθείαν Κόλαση. Να σας κάνουν στην άλλη ζωή οι διάολοι, ότι ο παπάς στο ανήλικο κορίτσι. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σκάνε, δεν το βουλώνουν. Καταγγέλουν! Απαιτούν να τιμωρηθεί ο εγκληματίας. 

Αλήθεια, εξομολογήθηκε ποτέ κανείς σ' αυτόν;
Κάντε εικόνα καλοί μου "αμαρτωλοί": Ένας παιδεραστής, βιαστής, με ύφος σοβαρό, υποκριτής του κερατά, να δίνει συμβουλές, ακόμα και ποινές στους παραστρατημένους Χριστιανούς! 
"Είδες τέκνον μου τσόντα; Α-πα-πα! Τόσες νηστείες, τόσες προσευχές".
Είδα παπά μου τσόντα και μάλιστα με πρωταγωνιστή εσένα. Τι παίρνω; Ευλογία; Τζάμπα ευχέλαιο;

Φυσικά υπάρχουν εκτός από τους αδιάφορους και οι άσχετοι. Αυτοί απαλλάσσονται λόγω βλακείας, άγνοιας κλπ. Για να καταλάβουν τι γίνεται δίπλα τους, πρέπει όχι μόνο να το δουν με τα μάτια τους, αλλά να τους εξηγεί κάποιος. Να τους κάνει περιγραφή.

Βλέπετε, δεν έχουμε μόνο τους πολιτικούς που μας αξίζουν, αλλά και τους ιερείς που μας αξίζουν. Λέτε να πάνε όλοι αυτοί στον Παράδεισο; 
Την Κόλαση πάντως κατάφεραν να τη φτιάξουν εδώ...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2019 στις 10:30 μ.μ.

Ένας για κ@λους και κ@λοι για έναν.
Ερώτηση: Πιο site έχει βγάλει το όνομα του παπά και τη φωτογραφία του; Το αγαπημένο της γαλάζιας θεούσας: Το ekklisiaonline! Αυτό που μας απειλούσε, αν δεν κάνω λάθος. Προσέξτε όμως πως το παρουσιάζει αυτό και άλλα site. Γιατί φυσικά δεν είναι το μόνο ΜΜΕ που βάζει τον παπά, για να πουλήσει. Εγώ ΔΕΝ θα πω το όνομα, ούτε θα δείξω φωτογραφία και θα πω γιατί. Φυσικά σιχαίνομαι όσο τίποτε άλλο αυτό το κάθαρμα.
Το site λέει πως "Πήρε την απόφαση να «σπιτώσει»- έτσι το ‘βλεπε- και μια γυναίκα από την Βουλγαρία"... Όσο καιρό λειτουργούσε και δεν ακούγονταν τίποτε, δεν ενοχλούσε κανένα "Χριστιανό" το ότι ζούσε κάτω από την ίδια στέγη με την γυναίκα. Κάνω λάθος; Μάλλον καλά τα λέω. Ίσως να μην ήταν καχύποπτοι.
Υπάρχουν και χειρότερα. Άλλοι υπονοούν πως φταίει κυρίως η μάνα του παιδιού, που είναι "Βουλγάρα"! Η λέξη μάνα υποχωρεί και αντικαθίσταται τεχνηέντως από την εθνικότητα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ; ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ; Υπάρχουν βέβαια ευθύνες, αλλά τις έχουν κι άλλοι, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η μητέρα αρχικά δεν πίστεψε την μικρή. Όμως "αφού η μητέρα της 12χρονης κατάλαβε πως της έλεγε την αλήθεια προχώρησε σε κατάθεση". Το κτήνος που διέπραξε το έγκλημα είναι ο παπάς. Ο ιερέας! Ο άγιος άνθρωπος του Θεού! Μην το ξεχνάμε.
Πρώτα απ' όλα θεωρώ σωστή την παροιμία "από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια". Ακούστε τα παιδιά. Δείξτε προσοχή στα λόγια τους. Μπορεί να μην τα λένε επιστημονικά, αλλά λένε συνήθως αλήθειες. Τουλάχιστον ψάξτε το. Κι εδώ ακριβώς είναι το ζουμί. Η αξιοπιστία. Εγώ δεν πιστεύω τους παπάδες, τους πολιτικούς, αυτούς που προσκυνάνε οι άλλοι. Αυτούς που ονομάζονται "ευυπόληπτοι πολίτες". Αν υπάρχει αντίθεση στα λόγια ενός παπά κι ενός μετανάστη πχ ποιον θα πιστέψετε; Ερώτηση παγίδα. Αυτόν που θα εξηγήσει λογικά και θα παρουσιάσει αποδείξεις, για να στηρίξει τα λεγόμενα του.
Έτσι τσίμπησαν τον παπά. Όχι πως πίστεψαν από την αρχή το παιδί, αλλά το έψαξαν, ερεύνησαν και βρήκαν στοιχεία. Έτσι έπρεπε να γίνει εξαρχής. Αλλά ποιος θα τα έβαζε με τον εκπρόσωπο του Θεού; Να τον καταραστεί; Άκουσα πως απειλούσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ο "άγιος". Τώρα δεν απειλεί. Τώρα είπε η δικηγόρος του ότι είναι σε μειονεκτική θέση επειδή είναι παπάς. Ακριβώς όμως επειδή είναι παπάς, εκμεταλλεύτηκε την εξουσία, το κύρος, τη δύναμη που είχε. Γι αυτό δεν βγάζω το όνομα, αλλά λέω και ξαναλέω ΙΕΡΕΑΣ! Γιατί έχει σημασία η ιδιότητα. Το επάγγελμα εκμεταλλεύτηκε, όχι το όνομα του. Το όνομα απλά επιβεβαιώνει την ιδιότητα. Το ότι έμαθα πως τον λένε, δεν αλλάζει τίποτα. Την ίδια οργή νιώθω.
Το άλλο που βλέπω, είναι πόσο εύκολα απομακρύνονται οι δικοί του, οι μέχρι χθες υπερασπιστές του, από αυτόν. Τον κρεμάνε στα μανταλάκια. Βέβαια ένα κρέμασμα του χρειάζεται, αλλά το κάνουν για να προστατευτούν οι ίδιοι. "Να μωρέ το καταδικάζουμε κι εμείς". Α στο διάολο! Όταν άρχισε το κράξιμο. Κατόπιν εορτής. Έστω, το καταδικάζουν. Ας το δεχτώ. Ρωτάω λοιπόν: Τι μέριμνα, τι μέτρα θα λάβει η Εκκλησία, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλοι παπάδες σαν κι αυτόν; Μην αρχίσετε τα παπαδίστικα "μεμονωμένα περιστατικά" γιατί κάτι σάπια λαχανικά, που φυλάμε για τους πολιτικούς, θα πάνε στο παπαδαριό. Ακόμη τι μέριμνα θα υπάρξει από την Εκκλησία, για τα αθώα θύματα των ιερέων; Περιμένουμε. Και προς τις θεούσες: Σκύψτε ευλογημένοι, σκύψτε περισσότερο.

27 Οκτωβρίου 2019 στις 3:52 μ.μ.

Η τοπική κοινωνία γνώριζε αλλά δεν μιλούσε. Φύλαγε όμως και κράταγε τα "δικά της παιδιά" μακρυά από τον σάτυρο - τραγόπαπα. Το παιδί όμως της Βουλγάρας .... Ο φυλετικός και κοινωνικός ρατσισμός σ όλο του το μεγαλείο! Αυθόρμητα μ'έρχεται ο στίχος από το ποίημα Αμαρτωλό της Γαλάτειας Καζαντζάκη:
"Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger