Home » , » Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο χούλιγκαν και το περνάνε στο ντούκου. Αν ήταν κανένας Αναρχικός θα έβγαζαν έκτακτα δελτία.

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο χούλιγκαν και το περνάνε στο ντούκου. Αν ήταν κανένας Αναρχικός θα έβγαζαν έκτακτα δελτία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 10:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός που συμμετείχε στη χθεσινή επίθεση σε βάρος φιλάθλων στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.
Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 50 φυσίγγια, 59 κροτίδες, 10 φωτοβολίδες, 3 σουγιάδες, 2 μάσκες απόκρυψης προσώπου κ.α. αντικείμενα.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 3 συνδέσμους φιλάθλων όπου κατασχέθηκαν ξύλινα κονταριά, μεταλλικές ράβδοι, μαχαίρια, μάσκες προσώπου, φωτοβολίδες και αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Αβάπτιστο είναι το τεφαρίκι; Ονοματάκι δεν έχει; Που είναι ο Μπογδάνος να τον καρφώσει; Ή μήπως, επειδή είναι τσιράκι του αφεντικού, βγάζει το σκασμό; Οργανωμένος ακούω. Που άραγε;
"Έχει για μυαλό μια οκά σκατό,
κάνει ότι πει, το αφεντικό..."

Πριν μέρες οι Παναθηναϊκοί διαδήλωσαν κάτω από τον σπίτι του Αφραγκούζου, προστατευόμενο του Μαρινάκη, και πήραν βαθμό στο ματς με τον Θρύλο, εκεί που όλοι περίμεναν πεντάρα ξεγυρισμένη. Οργανωμένοι μπράβοι επιτέθηκαν στα γραφεία του Παναθηναϊκού.
Επίσης οργανωμένοι και κατευθυνόμενοι τραμπούκοι επιτέθηκαν σε Γερμανούς οπαδούς πριν τον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακού - Μπάγερν.
Επιτέθηκαν σε κείνο το γήπεδο, που έπαιζαν τα παιδιά (κι έπαιζαν όμορφα), γιατί δεν μπορούσαν να επιτεθούν στο άλλο, που έπαιζαν οι μεγάλοι. Η τιμωρία θα ήταν δυσβάστακτη, άσε που θα τους τσιμπούσαν οι μπάτσοι και θα βλέπαμε επιτέλους τα προσωπάκια τους. Επιτέθηκαν για να τρομοκρατήσουν τους αντιπάλους πριν το ματς. Γιατί, όταν βλέπεις σπασμένα κεφάλια, επηρεάζεσαι, όπως και να το κάνουμε.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση πως οι χούλιγκαν δεν ανήκαν στην οικογένεια του Θρύλου. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Στην οικογένεια των ομάδων ανήκουν οι φίλαθλοι, οι παίχτες, αυτοί που παίζουν τίμια, που ξέρουν να αγωνίζονται, να κερδίζουν και να χάνουν.
Τα παιδιά του Ολυμπιακού πχ, αν κι έχασαν 4-0 από τους νέους της Μπάγερν, έβαλαν γκολάρες με τη συμπεριφορά τους.
Για μένα πραγματικός αθλητής σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Μάλιστα πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα.

Στον αντίποδα οι υπάλληλοι κάποιων προέδρων, που θέλουν να καπηλευτούν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο ένας που μπήκε, για να καπελώσει την άλφα ή τη βήτα ομάδα ώστε να κερδίσει ο ίδιος. Δεν είναι μόνο σ' ένα μέρος η σαπίλα. Δυστυχώς η παράγκα είναι μεγάλη και χωράει πολλούς. Γι αυτό το λόγο άλλωστε σταμάτησα εδώ και καιρό να ασχολούμαι με ένα καταπληκτικό άθλημα. Αηδίασα! Αυτοί που βάζουν πάνω από όλα το κέρδος με κάθε τρόπο θεμιτό ή αθέμιτο, δεν είναι Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚ, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι μόνο με τον εαυτό τους. Βρωμίζουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο τύπος και το περνάνε στο ντούκου. Αν ήταν κανένας Αναρχικός με τίποτε άδεια μπουκάλια μπύρας κάνα δυο πιρούνια και ένα κουζινομάχαιρο, θα έβγαζαν όχι μόνο όνομα, αλλά τους συγγενείς του μέχρι τα έβδομα ξαδέρφια.
Οι Μπογδάνοι των καναλιών θα είχαν αποκλειστικό ρεπορτάζ για το καζανάκι της τουαλέτας κι έκτακτο δελτίο για την κρεβατοκάμαρα.

Και το χειρότερο είναι πως ο "οργανωμένος" θα τη γλυτώσει, γιατί, κι αν ακόμα πάει σε δίκη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα τον υπερασπιστούν, όπως έχουν κάνει πολλές φορές. Γιατί της ομάδας μπορεί να μην είναι, "βαφτιστήρι" όμως του κάθε "νονού" είναι και παραείναι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Οκτωβρίου 2019 στις 11:48 π.μ.

Αν ειχε καισπορ εμφανιση με το σακιδιο του σαμπουαν και πετσετα γυμναστηριου θα προφυλακιζοταν. (βλεπε παλαιοτερα Μαριο Ζερβα) τελικα εχουν στειλει πολυ κοσμο αδικα και αφηνουν τους κολλητούς τους ελευθερους.

24 Οκτωβρίου 2019 στις 3:26 μ.μ.

Με ολο τον σεβασμο για το αρθρο τον Μαρινακη δεν τον συνεφερε το ντου στους Γερμανους γιατι τσαλακωσε το ευρωπαικο προφιλ της ομαδας(βλεπε εταιρειας) του και την εβαλε στο στοχαστρο της ουεφα.Για αυτο κ εγινε γρηγορα η συλληψη γιατι οι καφροι βαρεσανε λαθος ανθρωπους κ δεν εχουν καλυψη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger