Home » , » Κουτόχορτο που αποβλακώνει

Κουτόχορτο που αποβλακώνει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 | 12:50 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Tο Δίκτυο Σπάρτακος καταγγέλλει τις άθλιες συνθήκες στα διάφορα στρατόπεδα, όπως και σκάνδαλα σαν αυτό της 80 ΕΡΜΑΕΘ Κω, που οι φαντάροι έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση από χαλασμένο κιμά Γκοτζίλα. 
Πράγμα, που δεν ανέφερε κανένας βόθρος της ενημέρωσης, που έχει πάρει άδεια να εκπέμπει πανελλαδικά.

Η αλήθεια είναι, πως με την άνοδο της θερμοκρασίας και το λιώσιμο των παγετώνων, ο δεινόσαυρος χαλάει. Αν κι όταν είχα δοκιμάσει τον ίδιο ακριβώς κιμά, πριν μισό περίπου αιώνα, ήταν μια χαρά. Να τα παραδεχόμαστε τα "καλά". Τες πα, περαστικά στους φαντάρους και καλοί πολίτες.

Σήμερα όμως δεν θα μιλήσω για φαΐ αλλά για σεξ. Χρειάζονται και τα δυο, κι ο στρατός μας τα προσφέρει απλόχερα.
Βέβαια το σεξ είναι περισσότερο εγκεφαλικό, στα λόγια. "Θα σας πηδήξω κωλόψαρα" και κάτι τέτοια. "Κατούρα και λίγο κύριε αξιωματικέ, θα πάθεις τίποτα", σκεφτόμασταν, αλλά δεν το λέγαμε, μην μας πηδήξει όντως με τις φυλακές, τα καψόνια και τις αγγαρείες.

"Θα μπορούσε το άγχος της Διοίκησης να είναι πως να βελτιώσει την καθημερινότητα των φαντάρων αντί να τους λέει τις άθλιες εθνικιστικές ιστορίες του οι οποίες καταλήγουν στο ότι οι Τούρκοι θα μας "πη...ξουν" και τις μάνες , τις αδερφές και τις γκόμενες; 
Μπορεί αντί να χύνει το εθνικιστικό του δηλητήριο για να "ντουρώσει" τους νεοσύλλεκτους και να κάνει ομοφοβικά σχόλια για gay, να αλλάξει την βασική εικόνα του στρατοπέδου και να φροντίσει να υπάρχουν τα στοιχειώδη όπως φαγητό και ρούχα"; αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου "506 Μ/Κ ΤΕ: το φαγητό δεν φτάνει στους φαντάρους και αυτοί μας Ταΐζουν Εθνικισμό".
Ρητορική ερώτηση όμως θα μπω στον πειρασμό να απαντήσω.

Όχι δεν μπορεί. Αν το κάνει θα παραβιάσει διαταγές, ενώ θα χαλάσει και τη στρατιωτική παράδοση, που θέλει όταν τελειώνει το φαΐ να τρώμε εθνικιστικό κουτόχορτο. Το οποίο δεν παχαίνει, αλλά αποβλακώνει.
Οι Τούρκοι είναι κομμουνιστές; Γιατί για καιρό εμείς ήμασταν οι επιβήτορες των δεξιών κορασίδων. Πάντα, όταν οι δεξιοί έλεγαν πως οι γυναίκες τους θα βιαστούν, λοξοκοίταζαν τους κομμουνιστές. Ενώ εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοιο σκοπό.
Εξαίρεση, αν οι κυρίες κάθονταν με τη θέλησή τους. Άλλο αυτό.

Οι Τούρκοι του Σουλτάνου προσπάθησαν να κάνουν τέτοια εγκλήματα μεταξύ άλλων (δολοφονιών, πλιάτσικου κλπ) στο Κουρδιστάν. Εκεί όμως οι γυναίκες πήραν τα όπλα και τους πήραν στο κυνήγι. Είναι, όπως αποδείχθηκε, τρομερά δύσκολο και ντροπιαστικό, να τρέχεις με κατεβασμένα βρακιά και λερωμένα. Αλλά οι Κούρδοι παλεύουν για να Ελευθερωθούν.

Εμείς; Εμάς μας λένε να πεθάνουμε για τους πλούσιους και τις Πολυεθνικές. Εμάς μας πηδάνε Έλληνες. Εντάξει, ασελγούν πάνω μας και Αμερικάνοι, Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι... Αλλά κυρίως Έλληνες. Που μας αφήνουν και νηστικούς.

Για τις Ελληνίδες λοιπόν προτείνω να μιμηθούν τις γυναίκες του Κουρδιστάν. Να πάρουν τα όπλα και μαζί με τους άνδρες, να διώξουν τους δυνάστες. Αλλιώς θα μας πηδάνε συνέχεια. Μέχρι να μας γκαστρώσουν, να τους πηδήξουμε εμείς.
Διότι κατά το Μαρξ πήδημα πάντα θα υπάρχει. Το είπε συνθηματικά "πάλη των τάξεων". Ποιος είναι από πάνω (ή από πίσω) έχει σημασία. Ποιος το ευχαριστείται και ποιος βογκάει, ποιος πονάει.

Προς το παρόν νιώθουμε ένα τρομερό τσούξιμο, που μας φέρνει η εθνική μαγκιά και υπερηφάνεια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger