Home » , » Κόντρα Χατζηνικολάου - "Καθημερινής" - Κουίζ: Ποιος γλύφει καλύτερα τα χέρια ισχυρών παραγόντων; Χατζηνικολάου ή Παπαχελάς;

Κόντρα Χατζηνικολάου - "Καθημερινής" - Κουίζ: Ποιος γλύφει καλύτερα τα χέρια ισχυρών παραγόντων; Χατζηνικολάου ή Παπαχελάς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 | 12:20 π.μ.

Τα όσα επακολούθησαν μετά την συνέντευξη - αγιογραφία που έκανε ο Ν. Χατζηνικολάου, σε γενικές γραμμές είναι γνωστά.

Ο ιδιοκτήτης του Real Group εισέπραξε απίστευτο χλευασμό από τους χρήστες του διαδικτύου -αναγκάστηκε να διαγράψει αρκετούς ακόλουθους του στο twitter- ενώ τα ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος του πλημμύρισαν τις οστοσελίδες και τα μπλοκ.

Η εικόνα του θεωρούμενου από ορισμένους "έγκριτου" και "αμερόληπτου" δημοσιογράφου στραπατσαρίστηκε σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι αναστρέψιμη. 

Αυτό πάντως που φαίνεται ότι στοίχισε ποιο πολύ στον Χατζηνικολάου είναι ένα επιτυχημένο, απολαυστικό θα λέγαμε σκίτσο του Ηλία Μακρή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή" και εξευτελίζει στην κυριολεξία τον εκδότη-δημοσιογράφο.
Προφανώς δεν περίμενε να δεχθεί τέτοια σφοδρή επίθεση από εργαζόμενο του ομίλου Αλαφούζου, γι' αυτό ο Χατζηνικολάου αντέδρασε σπασμωδικά, με ... κουίζ που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter.

Πριν δώσουμε απάντηση στο κουίζ που θέτει ο δημοσιογράφος να παραθέσουμε την γελοιογραφία του Η. Μακρή που τον ενόχλησε τόσο πολύ.

 
Πάμε να δούμε τώρα το τουιτάρισμα του Χατζηνικολάου/


Φυσικά αυτό δεν είναι "κουίζ για .. προχωρημένους. Οι πάντες γνωρίζουν τις στενές επαφές που έχει ο διευθυντής της "Καθημερινής", Αλέξης Παπαχελάς, με την Αμερικανική πρεσβεία και μάλιστα από πολλούς θεωρείτε προσωπικός φίλος του Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ,

Μας παρουσιάζεται δηλαδή ο Χατζηνικολάου σαν να ανακάλυψε την πυρίτιδα. Να του θυμίσουμε εκτός των άλλων ότι ο ιστότοπος Wikileaks είχε φέρει στην δημοσιότητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα προς την Ουάσιγκτον.
Από αυτά μάθαμε ότι η αμερικανική πρεσβεία βαθμολόγησε με "άριστα" τον Παπαχελά και την εκπομπή του «Νέοι Φάκελοι», που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επειδή παρουσιάζουν με θετικό τρόπο τις αμερικανικές θέσεις. Μάλιστα ο Παπαχελάς "ενημέρωνε το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας ακόμη και για τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ".

Οπότε τζούφιο το κουίζ του Χατζηνικολάου.

Και στην τελική το ζήτημα είναι ποιος δημοσιογράφος "γλύφει" καλύτερα τα χέρια ισχυρών παραγόντων;  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:40 π.μ.

εχει αντιπαλο (η γελοιογραφια δεν ειναι φιλικη) ο μητσοτακης μεσα στον ομιλο αλαφουζου; ποιος μπορει να ειναι; ο ...συριζα; ή η προερχομενη απο διχοτομηση νεα πολιτικη οικογενεια μπακογιαννη;

19 Οκτωβρίου 2019 στις 9:00 μ.μ.

Να πάνε να φαγωθούν μεταξύ τους σαν τα σκυλιά! Θα βγάλουν έτσι κάμποση από τη βρωμιά τους στον αφρό, εκατέρωθεν. Το ζήτημα πάντα για μας ειναι πώς να αξιοποιήσουμε όσα βγάζουν στον αέρα, η μια κλίκα εναντίον της άλλης, για να στρέψουμε τη λαϊκή οργή οργανωμένα και αποτελεσματικά εναντίον της πολιτικής και του συστήματος που όλοι αυτοί εκπροσωπούν. Από την άποψη αυτή, όσα περισσότερα ξεράσουν για τις σχέσεις ενός εκάστου αυτών με τις ιμπεριαλιστικές πρεσβείες, τόσο το καλύτερο για τη δικογραφία που θα σχηματιστεί από το λαϊκό κίνημα εναντίον τους, όταν θα 'ρθει η ώρα να πληρωθούν τα αντιλαϊκά εγκλήματα σύμπασας της εκμεταλλεύτριας τάξης τους!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger