Home » , » Ακόμα ένα Μπογδανιλίκι.

Ακόμα ένα Μπογδανιλίκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 10:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φασίστες διαμαρτύρομαι! Μια - μια τις γελοιότητες που κάνετε, να προλαβαίνουμε να τις σατιρίζουμε όλες. Εκεί που γέλαγα με τις απίστευτα φαιδρές απολογίες των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, ήρθε ο Μπογδάνος και έπεσα κάτω από τα γέλια.
Ο εθνικός μας ρουφιάνος απειλεί το διαδίκτυο με επιβολή λογοκρισίας.
Θα βάλει τσιρότα στην οθόνη του υπολογιστή μήπως;
Ο Παπαδόπουλος πάντως τα έβαζε στους δίσκους. Τόσα ξέρει, τόσα λέει.

Εκεί όμως που πραγματικά το τερμάτισε είναι που ανακοίνωσε, πως θα έρθει νομοθετική ρύθμιση, που θα άρει αυτόματα την ανωνυμία (ουάου), γιατί - κρατηθείτε - λένε ψέματα στο διαδίκτυο!

Οι νεοδημοκράτες λένε συνέχεια ψέματα. Είναι συκοφάντες κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Είτε είναι ανώνυμοι, είτε επώνυμοι, είτε βουλευτές, είτε τρολλ της ΝΔ που παριστάνουν τους Αριστερούς.
Αν είναι να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που είπαν ψέματα να το κάνετε. Δεν θα μείνει κανείς δεξιός έξω. Σας προκαλούμε μάλιστα να βάλετε φυλακή όσους διέδωσαν τα αισχρά ψέματα κατά των Αριστερών και των Αναρχικών κατά καιρούς.

Μπογδάνε, κλείσε κελί! Να θυμίσω μόνο τι έχεις πει; Μόνο το "Είναι εδώ και μια εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια" φτάνει.

Κακώς Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε τότε, όπως έπρεπε, γιατί σήμερα θα γλιτώναμε από έναν αλητήριο.
Θες άλλο; Αυτό που είπες με τα τανκς. "Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο" είχε πει ένας φασίστας για την ΕΡΤ κι εσύ απάντησες "Ψηφίστε σωστά και το 'χουμε!". Αυτό είναι επίσης παράνομο.

Δυο μόνο παραδείγματα από τα χιλιάδες ψέματα και συκοφαντίες που είπε ο καταδότης. Μετά τον διαδηλωτή του ΚΚΕ, ο βουλευτής της ΝΔ (για να μην ξεχνιόμαστε), ανάρτησε στο twitter τα ονοματεπώνυμα των δύο υπαλλήλων του υπουργείου πολιτισμού που έκαναν την καταγγελία πως ανήλικοι παρακολουθούσαν σε κινηματογράφους την ταινία Joker.

"Kαλά θα κάνουν να έχουν πολύ καλούς λόγους να επικαλεστούν". Τι υπονοείς; Για πες τα ξεκάθαρα. Και μετά ζήτα να αρθεί η βουλευτική σου ασυλία, για να δικαστείς ως συκοφάντης. Γιατί σίγουρα οι υπάλληλοι, ακόμα και να τηλεφώνησαν, δεν είπαν στους μπάτσους να μπουκάρουν με όπλα στις αίθουσες λες και κυνηγούσαν τρομοκράτες.

Και το πιο απίστευτο είναι ότι και στο τουιτάρισμα του αυτό υπάρχει άλλη μια συκοφαντία και μάλιστα τον "καρφώνει" κάνοντας τον ρόμπα, η ομοϊδεάτισσα του Ντόρα Μπακογιάννη. Αρα, ρουφιάνος και συκοφάντης ο Μπογδάνος και με νεοδημοκρατική σφραγίδα. Εξοχα.

Δεν χρειάζονται κουκούλες οι μελλοντικοί σπιούνοι, τη φάτσα του Μπογδάνου θα βάζουν. Κι όταν τιμωρηθούν τα τρολλ και οι ψεύτες της ΝΔ, οι πιο άθλιοι συκοφάντες που γνώρισε ποτέ ο τόπος, ελάτε να μιλήσουμε για την "ανωνυμία". Διότι ξέρουμε πως, αν ψάξουν, θα βρουν ποιος έκανε τι στο internet. Απλά η παρακολούθηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί παντού, γιατί είναι εκατομμύρια κάθε μέρα που μπαίνουν στο διαδίκτυο.

Ας μάθουν ακόμα οι δοσίλογοι πως οι φασίστες ντρέπονται να δηλώσουν πως είναι φασίστες, ναζί κλπ και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Σαν τους εγκληματίες ακροδεξιούς που στη δίκη δεν παραδέχονται ότι είναι ναζί, αλλά χαιρετούν ναζιστικά, γιατί έτσι χαιρετάνε όλοι!!!

Οι κομμουνιστές αντίθετα είμαστε υπερήφανοι, για τους αγώνες και τα πιστεύω μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 μ.μ.

ΒRAVO ΜΗΤΣΟ!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger