Home » , » Η "υποδοχή" από χρήστες του twitter της "απειλής" Μπογδάνου για επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο

Η "υποδοχή" από χρήστες του twitter της "απειλής" Μπογδάνου για επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 10:20 μ.μ.

Κάτι φαντασιώσεις που έχει ο "πολυτάλαντος" "άριστος" κυβερνητικός βουλευτής Κ. Μπογδάνος! Ευελπιστεί ότι σύντομα η κυβέρνησή του θα μιμηθεί το καθεστώς Ερντογάν και έτσι θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα επιβάλλει λογοκρισία στο διαδίκτυο όπως συμβαίνει στην γειτονική χώρα.

Διαβάζοντας, λοιπόν το τουιτάρισμα του αναρωτηθήκαμε αν περιέχει περισσότερες μαλακίες, απ' όσες συναντάμε σε ένα "καλλιτεχνικό" δημιούργημα του. και στην διατριβή του περί Βίγκαν Λεσβίες Αναρχικές Μπαχαλοσατανίστριες Μάγισσες.

Τούτη την φορά το καινούργιο κατόρθωμα του Μπογδάνου είχε αφετηρία μια απάντηση που του έδωσε μια κοπέλα στο twitter σε ένα τουιτάρισμα του  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το περιστατικό με την έφοδο της αστυνομίας στην προβολή του Joker και όλα όσα ακολούθησαν.

Στον εθνοπατέρα δεν άρεσε τα όσα του απέδωσε η χρήστης του twitter και απείλησε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει νομοθετικά στην άρση της ανωνυμίας που υπάρχει στο διαδίκτυο γιατί διαφορετικά "κινδυνεύει η δημοκρατίας μας".

Θα του δώσει την πρέπουσα απάντηση στην επόμενη ανάρτησή μας, σύντροφος του μπλοκ μας, αλλά αξίζει να δούμε την υποδοχή που του επιφύλαξαν ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου στην "πρωτοπόρα" πρόταση του.















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger