Home » , » Προλετάριος: Για απόπειρα κλοπής ειδών 180 ευρώ φυλακή και διαπόμπευση. - Καπιταλιστής: Για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εμπόριο ναρκωτικών ελεύθερος και .. στις δικαστικές καλένδες το θέμα.

Προλετάριος: Για απόπειρα κλοπής ειδών 180 ευρώ φυλακή και διαπόμπευση. - Καπιταλιστής: Για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εμπόριο ναρκωτικών ελεύθερος και .. στις δικαστικές καλένδες το θέμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 11:34 μ.μ.

Είναι αναρχικός. Λέγεται Χριστόφορος Κορτέσης. Συνελήφθη  για απόπειρα απαλλοτρίωσης εμπορευμάτων αξίας 180 ευρώ, από πολυκατάστημα και βρίσκεται φυλακισμένος από τις 17/6.
Το όνομα του και η συγκεκριμένη "παρανομία" του αποτέλεσε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ.

Είναι "εφοπλιστής, ενασχολούμενος και με τα αθλητικά".  "Η ποινική δίωξη σε βάρος του εφοπλιστή ασκήθηκε για τα αδικήματα: 1) της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση ενασχολούμενη με τα ναρκωτικά, 2) διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, 3) διακίνησης ναρκωτικών (χρηματοδότηση, διακίνηση, εισαγωγή, μεταφορά, αγορά, κατοχή, πώληση και αποθήκευση) κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης (άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα)".

Δεν βρέθηκε στην φυλακή ούτε μια μέρα. Απλώς του αφαιρέθηκε το διαβατήριο κι αυτός "προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί η σχετική αρνητική απόφαση της διεύθυνσης διαβατηρίων της ΕΛΑΣ".

Την είδηση δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο καπιταλιστής δεν έχει όνομα (σ.σ για τον Β. Μαρινάκη πρόκειται) και ας κατηγορείτε για μια σειρά εγκληματικές πράξεις. 
Το ίδιο συμβαίνει και με μια σειρά άλλη ΜΜΕ που αναδημοσιεύουν την είδηση. 

Λογικό. Ο εφοπλιστής δεν είναι ένας φτωχός προλετάριος που προσπάθησε να κλέψει τρεις πρίζες για να βρεθεί στην φυλακή και να βλέπει το όνομα του να κυκλοφορεί σε όλα τα ΜΜΕ.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger