Home » , » Η "κεφαλή του σπιτιού" και οι "σωστές γυναίκες"

Η "κεφαλή του σπιτιού" και οι "σωστές γυναίκες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 | 7:39 μ.μ.

Μια από τις περιθωριακές ακροδεξιές γκρούπες είναι κι αυτή που έφτιαξε ο φίλος του Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τον διαγράψει αφού οι δημόσιες φασιστικές αντιλήψεις του ξεπερνούσαν κάθε όριο.
(Είχε φτάσει στο σημείο να ζητάει να στηθούν εκτελεστικά αποσπάσματα στο Γουδί -στα οποία δήλωνε πρόθυμος να συμμετάσχει- για τους πολιτικούς του αντιπάλους).

Λίγο ακόμα και πιθανόν να βλέπαμε τον Κρανιδιώτη βουλευτή, αλλά η πρόθεση του να συνεργαστεί με τον Βελόπουλο, έφερε στο μόρφωμα του κραδασμούς και αποχωρήσεις στελεχών του με αποτέλεσμα η συνεργασία αυτή να ματαιωθεί.
Τελικά η "Νέα Δεξιά"κατέβηκε αυτόνομα στις ευρωεκλογές και έλαβε 0,66%.

Το μόρφωμα αυτό, λοιπόν, έχει μαζέψει στις τάξεις του κάτι φασιστόμουτρα τέτοιου "μεγέθους" που αναρωτιέσαι πώς και δεν προτίμησαν την ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου.

Ενα απ' αυτά ονομάζεται Απόστολος Κρητικόπουλος. Παρουσιάζεται σαν "κάτοχος τεσσάρων πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών" και έχει τον τίτλο του μέλους του "Εθνικού Συμβουλίου" του καθοδηγητικού δηλαδή οργάνου, του κόμματος Φαήλου, της "Νέας Δεξιάς".

Ανάμεσα στα άλλα, είναι και αρθρογράφος στην ακροδεξιά φυλλάδα "Δημοκρατία" διακρινόμενος για τα "πύρινα" εθνικιστικά του κείμενα και τις πολεμοκάπηλες απόψεις του, βάζοντας συνήθως στο στόχαστρο του "τον προαιώνιο εχθρό του έθνους", την Τουρκία.

Ο "μορφωμένος", λοιπόν αυτός ακροδεξιός τύπος, σήμερα με τουιτάρισμα του μας κάνει παρότρυνση για "επιστροφή στις πατροπαράδοτες ρίζες". Και πώς θα συμβεί αυτό; Οταν η κοινωνία μας αποδεχτεί ότι "Ο Αντρας είναι η κεφαλή του σπιτιού και η σωστές γυναίκες είναι ο λαιμός που μετακινεί το κεφάλι εκεί που πρέπει".

 Να ακούγαμε τέτοιες μαλακίες από κάποιο εμίρη της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαμε να το κατανοήσουμε. Τις λέει όμως ένα κακομοίρης πολιτικάντης "κάτοχος τεσσάρων πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών", που δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τον δούμε και εθνοπατέρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger