Home » , » Φαταούλες

Φαταούλες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 | 7:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη ξέρουμε ποιοι κυβερνάν αυτό τον τόπο. Τα λαμόγια. Οι απατεώνες αγκαλιά με τους φασίστες εγκληματίες. Ξέρουμε και ποιοι βάζουν νέα δυσβάστακτα χαράτσια. Όχι το κράτος, αλλά οι ιδιωτικές εταιρείες!
Όσοι ψήφισαν ΝΔ δεν έβγαλαν κυβέρνηση αυτούς που νομίζουν. Απόδειξη τα χαράτσια των ιδιωτικών μαγαζιών που λέγονται Τράπεζες. Κι εδώ αναρωτιέμαι, αν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να κάνει αυθαίρετα αύξηση του κόστους των υπηρεσιών που προσφέρει και να τα 'κονομά.
Εφοπλιστές, Τράπεζες και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αυτό κάνουν!

Και λειτουργούν κατά βούληση χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν. Τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τις ετσιθελικές χρεώσεις των Τραπεζών και τα όσα προηγήθηκαν με την τεράστια ταλαιπωρία που δημιούργησε στους κατοίκους της Σαμοθράκης ο πάμπλουτος εφοπλιστής Φώτης Μανούσης, είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Αλήθεια, τι έγινε με την τελευταία υπόθεση; Δεν εννοώ το αυτονόητο, ότι ξανάρχισαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
Αποδόθηκαν ευθύνες για το διασυρμό της χώρας και την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων; Αποζημιώθηκε κανείς για τα όσα τράβηξε; Κανείς!

Πολλοί είπαν τότε πως κάποιοι αποθρασύνθηκαν επειδή βγήκε ο δικός τους πρωθυπουργός, ο Κούλης! 
Ειδικά αυτό που είχαν πρόθεση να κάνουν οι τραπεζίτες είναι εντελώς εξωφρενικό.
"Θες να μάθεις το υπόλοιπο στην κάρτα σου; Πλήρωνε!".  "Θες να ανάληψη μετρητών σου από ΑΤΜ άλλης τράπεζας; Πλήρωσε νταβατζιλίκι 2-3 ευρώ". "Εχεις πιστωτική κάρτα; Πλήρωσε". (Αυτό υπήρχε έτσι κι αλλιώς). "Εχασε το pin  σου και θέλεις άλλο; Ακούμπα την βίζιτα στους τραπεζίτες".
Και όλα αυτά γιατί έτσι κάπνισε στις τράπεζες, που λειτουργούν εντελώς ασύδοτα σε βάρος των πολιτών.
Φαντάσου, να πας στο μανάβη, να ρωτήσεις, πόσα σου χρωστάω; Και να σου πει αυτός: "15,68 + 0,02 οι τόκοι + 2 ευρώ επειδή με ρώτησες"! Κάπως έτσι και με τις τράπεζες.

Το άλλο χαράτσι που έρχεται είναι από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ακούω φήμες για αυξήσεις στις κάρτες (κι όχι μόνο) της τάξης του 25%! 
Αν αληθεύει, κάποιοι πρέπει να πάνε μέσα για αισχροκέρδεια. Πότε αυξήθηκε το εισόδημά μας τόσο, για να τα πάρουν κι εταιρείες;

Όσο δε αφορά τις Τράπεζες οι αυξήσεις παίζονται, δεν έχει ακυρωθεί τίποτα παρά τα επικοινωνιακά κόλπα του Μητσοτάκη και την προπαγάνδα των καναλιών.

"Να πάρουν πίσω τις νέες χρεώσεις που επιβάλλουν στους πολίτες ζητεί από τις τράπεζες η κυβέρνηση, μετά τις μαζικές αντιδράσεις που έχουν εκδηλωθεί. Μόνο που τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη για το OPEN, ετοιμάζονται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες επιβαρύνσεις με προμήθεια ακόμη και για συναλλαγές μέσω Ίντερνετ" γράφει το Έθνος.
Οι τραπεζίτες "δεσμεύτηκαν να εξετάσουν" αυτά που είπε η κυβέρνηση! Α στο διάολο! Να πάει τώρα ο εφοριακός να κάνει έλεγχο σε κατάστημα μετά από αυτό!
"Δεσμεύομαι να εξετάσω, αν θα κόβω αποδείξεις, αν θα δίνω όλο το ΦΠΑ, αν θα φοροδιαφεύγω, αν θα αισχροκερδώ!". Ολαρία Ολαρά.

Κάποιοι προφανώς ξεσάλωσαν. Γιατί έχουν πολιτικές πλάτες. Η ΝΔ καθάρισε με τα δάνεια της στις Τράπεζες. Θα τα πληρώσουμε εμείς με τόκο. Δεν θα ρωτήσω τους νεοδημοκράτες "τι ψηφίσατε ρε μαλάκες", όπως περιπαίχτηκα λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρω καλά τι ψηφίσαν: Φαταούλες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger