Home » , » Οι Κούρδοι καθημερινά χτυπούν τους κατακτητές, δημιουργώντας τους μεγάλες απώλειες.

Οι Κούρδοι καθημερινά χτυπούν τους κατακτητές, δημιουργώντας τους μεγάλες απώλειες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 | 5:28 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) κατέλαβε μια πόλη από τους αντάρτες οι οποίοι υποστηρίζονται από την Τουρκία μετά από μια σύντομη μάχη το πρωί του Σαββάτου.
Το πεζικό κατέλαβε την πόλη Umm Al-Sha'yfah κοντά στην περιοχή του Αμπού Ρασίν μετά την υποχώρηση των Τούρκων προς την Ras Al-'Ayn.
Αργότερα την ίδια μέρα, οι υποστηρικτές της Τουρκίας προσπάθησαν να ανακαταλάβουν την πόλη, ωστόσο απωθήθηκαν.

Ένας υψηλόβαθμος διοικητής του ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και συνιδρυτής της πτέρυγας Deir Ezzor, ο Khodr Nuwiji, σκοτώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) και τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) βόρεια της πόλης Tal Tamr. Η Τουρκική αεροπορία βομβάρδισε την πόλη.

Οι μισθοφόροι της Άγκυρας όλο αυτό τον καιρό συνεχίζουν τις επιθέσεις παρά τη Συμφωνία. Εν τούτοις ηττώνται κατά κράτος. Ο Συριακός στρατός απελευθερώνει συνέχεια πόλεις και χωριά, όπου Κούρδοι και Άραβες τον υποδέχονται με πανηγυρισμούς.

Τα λίγα εδάφη που κατέλαβε ο Τουρκικός στρατός πρόκειται να τα χάσει λίαν συντόμως. Η Τουρκία ή θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, ή θα εμπλακεί σε ένα πόλεμο που θα ηττηθεί, καθώς η Ρωσία είναι αποφασισμένη, να βοηθήσει τον Άσαντ, να ενώσει ολόκληρη τη Συρία.

Οι απώλειες του Συριακού Στρατού στην περιοχή είναι 3 νεκροί και 12 τραυματίες, ενώ των Τούρκων μισθοφόρων πολλές δεκάδες.

Στο μεταξύ στο κατεχόμενο Αφρίν ακόμα 3 εισβολείς σκοτώθηκαν μετά από επιτυχημένη επιχείρηση της Κουρδικής Αντίστασης.
Οι Κούρδοι καθημερινά χτυπούν τους κατακτητές. Δεν περνά μέρα που να μην τους δημιουργούν μεγάλες απώλειες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger