Home » , » Συγκλονιστικές εικόνες από την αστυνομοκρατούμενη Χιλή (Βίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες από την αστυνομοκρατούμενη Χιλή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 | 4:53 π.μ.

Εχουμε ξεφυλλίσει τρεις Κυριακάτικες εφημερίδες. Εχουμε διαβάσει δεκάδες ανούσιες δηλώσεις κάθε τυχάρπαστου πολιτικάντη, πληροφορηθήκαμε ένα σωρό σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις και αντικρίσαμε δισέλιδα αφιερώματα για την κίνηση της "κοσμικής Αθήνας". 
Δεν συναντήσαμε όμως ούτε ένα μονόστηλο για τις απίστευτες καταστάσεις που διαδραματίζονται όλες αυτές τις μέρες στην Χιλή.

Το θεωρούμε εξωφρενικό, και μάλλον δεν πρέπει να είναι τυχαίο ότι για όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, -απ' ότι είδαμε δεν συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία- δεν ασχολούνται ούτε στο ελάχιστο με όσα συγκλονιστικά διαδραματίζονται αυτό τον καιρό σ' αυτή την χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Και το λέμε αυτό γιατί τα σχετικά βίντεο που ανεβαίνουν με καταιγιστικό ρυθμό στο twitter παρουσιάζουν εικόνες, αδιανόητες για μια χώρα που κατ' ευφημισμό έχει κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο πέρα απ' το παρακάτω οπτικό υλικό. (Είναι συρραφή τριών βίντεο που ανέβηκαν τις προηγούμενες ώρες) Οι εικόνες μιλούν τόσο "δυνατά" που οποιοσδήποτε σχολιασμός τους, θα τις αδικούσε:
   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger