Home » , » Αφιονισμένοι ΜΑΤατζήδες ανοίγουν κεφάλια φοιτητών (Βίντεο)

Αφιονισμένοι ΜΑΤατζήδες ανοίγουν κεφάλια φοιτητών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 | 3:59 μ.μ.


Εχουμε μια απροκάλυπτη, εντελώς αναίτια, βίαιη καταστολή μια φοιτητικής κινητοποίησης. Αφιονισμένοι ΜΑΤατζήδες ρίχνουν χημικά και με τα γκλοπ τους ανοίγουν κεφάλια φοιτητών στέλνοντας τέσσερις απ' αυτούς στο νοσοκομείο. Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το γεγονός τιτλοφορώντας το "Ενταση μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών" ή σε άλλη έκδοση  "Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και φοιτητών στο Καβούρι".

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που θα χαρακτηρίσουν "τρομοκρατική επίθεση" τα τρικάκια που θα πετάξει ο "Ρουβίκωνας" και θα κάμουν μεγάλο θέμα ένα καφέ που δέχτηκε ένα άθλιο φασιστόμουτρο σαν αντίδραση για ένα ελεεινό αντικομμουνιστικό σόου του.
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα περισσέψουν οι δηλώσεις καταδίκης από τους δημοσιοκάφρους, ενώ σήμερα που οι ένστολοι πραιτοριανοί του συστήματος άνοιγαν με λύσσα κεφάλια διαδηλωτών -δείχνοντας ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που "επιθυμούν ένα νέο Γρηγορόπουλο", όπως είχε πει ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων καταστολής- είναι απλώς Παρασκευή.

Το βίντεο που παραθέτουμε στην συνέχεια και στο οποίο παρακολουθούμε την επίθεση των ΜΑΤ και τις δηλώσεις που έκανε στην συνέχεια  η Μυρτώ Καλτικοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής, μας δείχνουν τα πραγματικά περιστατικά.


Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα δυνάμεις των ΜΑΤ εναντίον φοιτητών, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας Φοιτητικών Συλλόγων στη Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Καβούρι, με συνέπεια τον τραυματισμό 4 φοιτητών, μελών της ΚΝΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εντείνει τον αυταρχισμό θέλοντας να επιβάλει "σιγή νεκροταφείου", προκειμένου να σαρώσει ό,τι δικαίωμα έχει απομείνει στο λαό και τη νεολαία, να περάσει το νομοσχέδιο που διαμορφώνει ένα ακόμα πιο ακριβό εκπαιδευτικό σύστημα για τις λαϊκές οικογένειες. Η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι - χέρι με την καταστολή. Αυτό επιβεβαιώνεται με όλες τις κυβερνήσεις.

Είναι απολύτως καταδικαστέα η στάση των πρυτάνεων, που αντί να ακούσουν τους φοιτητές και τους Συλλόγους τους, τα προβλήματά τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους λόγω της υποχρηματοδότησης και των τεράστιων ελλείψεων, τις διεκδικήσεις τους, καλούν αστυνομικές δυνάμεις, στήνουν κλούβες, προχωρούν σε λοκ άουτ σχολών!

Καμία αναμονή! Κανένας φόβος! Ο αγώνας των φοιτητών μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων φοιτητών στις μαζικές, συλλογικές διαδικασίες και τις κινητοποιήσεις, στη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων τους στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger