Home » , » Καφεδάκι;

Καφεδάκι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 | 2:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γλαύκος Αθανάσιος Τζήμερος: Αποτυχημένος σύμβουλος marketing και ιδιοκτήτης εταιρείας επικοινωνίας. Είπε να κάνει κι ένα κόμμα, αλλά κι αυτό πήγε άπατο. Πήρε γύρω στο μισό τοις εκατό παρά την αβάντα από ΜΜΕ και διάφορες εταιρείες, που ενδιαφέρονται για την προώθηση της ανθρωποφαγίας.

Ο Θάνος λοιπόν έβρισε χυδαία το ΚΚΕ. Το έχει ξανακάνει, μάλιστα είχε χτυπήσει και συντρόφισσα.
Το κόμμα του είναι η γελοία Νέα Δημοκρατία!
Ναι, υπάρχουν και πιο γελοίοι από τους νεοδημοκράτες. Λέγονται φιλελέρες και είναι το ζευγάρωμα ενός νεοφιλελέ και ενός φασίστα.

Ο σύντροφος του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης κέρασε ένα καφεδάκι τον Θάνο. Μόνο που του χύθηκε λίγο πάνω στην κουστουμιά.
Γούρι, γούρι. Άλλωστε έχει κι άλλα ρούχα ο Θάνος. Και στολή των SS.
(Εδώ να σημειώσουμε ότι το βίντεο με το επεισόδιο που υπάρχει σε περασμένη ανάρτηση μας, είναι προϊόν κοπτοραπτικής, αφού η αρχική πηγή του είναι το πολιτικό μόρφωμα του Τζήμερου.
Απ' αυτό απουσιάζουν οι χυδαίες προκλήσεις του φασίστα προς τον σύντροφο με τον ελεεινό φασιστικό λόγο του. Ετσι παρουσιάζεται σαν αναίτια η αντίδραση που δέχτηκε).

Να πούμε κάποια πράγματα.

1. Ο καφές άργησε πολύ. Έπρεπε να είχαμε κεράσει τον Τζήμερο εδώ και χρόνια, όταν πχ βιαιοπράγησε εναντίον της συμβούλου και στελέχους του ΚΚΕ Αλεξάνδρας Μπαλού.
Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ. Οπότε θερμά συγχαρητήρια στο σύντροφο που τον κέρασε. Ελπίζω να ήταν, όπως ακριβώς τον έπινε.

2. Ο Θάνος θέλει κι αυτός να φάει. Είναι του Μητσοτάκη, αλλά ενώ άλλοι ροκανίζουν το δημόσιο παρά ο Θάνος μόνο βλέπει. Έτσι ζηλεύει. Και θέλησε να κάνει μια εκδούλευση στη ΝΔ. Γι αυτό επιτέθηκε στο μόνο κόμμα του Κοινοβουλίου, που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, αντιπολίτευση στην πολιτική, την ώρα που οι γαλάζιοι ήταν στριμωγμένοι.
Άλλωστε ο Πρωτούλης δεν είχε ασχοληθεί με το πιονάκι το Τζήμερο μέχρι που ο τελευταίος άρχισε να τον βρίζει χυδαία. Έτσι αντί να χτυπήσουν οι νεοδημοκράτες έβαλαν μπροστά τον τραμπούκο, ο οποίος θα κάνει και μηνύσεις. Ας κάνει. Δεν είναι πρώτη φορά που διώκονται οι κομμουνιστές από φασίστες, παρακρατικούς κλπ.

3. Να θυμηθούμε λίγο ποιος είναι:
“Η ρητορική του έχει χαρακτηριστεί ως ακροδεξιά, ισλαμοφοβική και αντικομμουνιστική. Του έχει επίσης ασκηθεί κριτική για το ότι λειτουργούσε το κόμμα του προσωποκεντρικά”.
Η στάση του έχει χαρακτηριστεί αντιμεταναστευτική, ενώ πρόσβαλε τους Μουσουλμάνους, ειρωνεύτηκε νεκρούς, έβρισε το δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα, τη μητέρα του, δεν θέλει Ρομά, δημοσίους υπαλλήλους, πρόσφυγες, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα κλπ. Είναι αυτός που δεν γουστάρει ούτε τους Έλληνες όταν είναι φτωχοί.
Θυμίζουμε τις ειρωνικές δηλώσεις του για τα νεκρά παιδιά από μαγκάλι.

Και φυσικά ως γνήσιος δεξιός ήθελε πραξικόπημα. Καλούσε σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» στην περίπτωση μη συμφωνίας της Κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές τον Ιούλιο του 2015! Αλήθεια τι έγινε μ' αυτό; Βγήκε λάδι;

Χώρια το πόσο καλός Γερμανός πατριώτης είναι: Είναι γνωστή η επιστολή του προς την ομοσπονδιακή καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία μεταξύ άλλων την καλούσε να μη στείλει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα εάν η χώρα δεν προχωρούσε πρώτα σε μεταρρυθμίσεις!
Κι αυτά είναι λίγα μόνο από τα έργα και τα λόγια του.

Για όσους φασίστες τον υπερασπίζονται και καταδικάζουν το ΚΚΕ, να θυμίσω πως ήταν υπέρ των χαστουκιών του Κασίδα στη συντρόφισσα Λιάνα.
Ε ας πει κι αυτός ένα καφεδάκι. Όπου να 'ναι έρχεται και το παξιμάδι.

Αν οι δεξιοί νομίζουν πως με ύβρεις και απειλές των τραμπούκων της, θα φοβηθούμε, είναι πολύ γελασμένοι.

Οι αγώνες υπέρ των εργαζομένων πρόκειται να ενταθούν. Εκτός από καφέ, σερβίρουμε και καλό ξίδι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger