Home » , » «Θαύμα» για δύο καλόγριες: Πήγαν σε αποστολή στην Αφρική και γύρισαν...έγκυες

«Θαύμα» για δύο καλόγριες: Πήγαν σε αποστολή στην Αφρική και γύρισαν...έγκυες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 | 6:36 μ.μ.

Το «θαύμα» του φαίνεται ότι έκανε ιεραποστολικό ταξίδι στην Αφρική για δύο καλόγριες με έδρα την Σικελία, η μία εκ των δύο μάλιστα ήταν και...Πρεσβυτέρα.

Οι εν λόγω καλόγριες λοιπόν (αφρικανικής καταγωγής και οι δύο) όταν γύρισαν από την...αποστολή τους διαπίστωσαν ότι είναι έγκυες. Η μία μάλιστα, που είναι 34 χρονών το ανακάλυψε εντελώς τυχαία κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης που έκανε επειδή είχε πόνους στο στομάχι.

Η πρεσβυτέρα της οποίας η ηλικία είναι άγνωστη ανήκει σε ίδρυμα το οποίο έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους».

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησιά έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πηγές το πιθανότερο σενάριο για τις δύο μοναχές είναι αποβολή και η επιστροφή στα εγκόσμια.

Ο δήμαρχος του Μιλιτέλο, μία εκ των πόλεων που είχαν για έδρα η καλόγριες δήλωσε σοκαρισμένος και υποστήριξε ότι η καλόγρια έπρεπε να έχει κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Πηγή: The Sun - "Ποντίκι"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

5 Νοεμβρίου 2019 στις 8:27 μ.μ.

Ε και λοιπον τι εγινε!!!! Δεν υπαρχει παρεξηγηση. Ο κοσμος παει μπροστα. Φυσιολογικα πραγματα.

5 Νοεμβρίου 2019 στις 8:28 μ.μ.

Ε και λοιπον τι εγινε!!!! Δεν υπαρχει παρεξηγηση. Ο κοσμος παει μπροστα. Φυσιολογικα πραγματα. Ακου σοκαριστικε ο δημαρχος. Που ζει αυτος ο απιστευτος τυπος?????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger