Home » , , » Δικτατορία και "επιστροφή στην κανονικότητα": Βρείτε τις διαφορές

Δικτατορία και "επιστροφή στην κανονικότητα": Βρείτε τις διαφορές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 | 11:37 μ.μ.

Στην πορεία της "κανονικότητας" που βαδίζουμε, απ' την πρώτη μέρα που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία η Ν.Δ., καθημερινά ανταμώνουμε περιπτώσεις, που στο προηγούμενο διάστημα, στην εποχή της "αταξίας", ήταν σπάνιες, και αν τυχόν συνέβαιναν ξεσηκωνόταν σάλος.

Τώρα περιπέτειες όπως αυτή που καταγγέλλει σε δυο ΜΜΕ -στην ιστοσελίδα news247 και στην "ΕφΣυν" - ο φοιτητής Γιάννης Παχάκης, μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ,καθώς και μέλος της νΚΑ, είναι θέματα ρουτίνας και έπαψαν να μας προκαλούν την παραμικρή εντύπωση.

Το πρωί της 11ης Νοέμβρη ο Γιάννης Παχάκης, συμμετέχει στη διαμαρτυρία των φοιτητικών συλλόγων ενάντια στο κλείσιμο της ΑΣΟΕΕ που έχει επιβάλει η πρυτανεία.

Στις 9 το βράδυ έξι αστυνομικοί τον περικυκλώνουν κάτω από το σπίτι του, κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητό του, κατάσχουν τα προσωπικά του αντικείμενα, μεταξύ των οποίων το κινητό τηλέφωνό του, και τον προσάγουν στη ΓΑΔΑ χωρίς να του εξηγήσουν τον λόγο. Οι Αρχές δεν του επιτρέπουν να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, ούτε με δικηγόρο, παρά τα επίμονα αιτήματά του.

Στις 3 τα ξημερώματα του ανακοινώνουν ότι η προσαγωγή του μετατρέπεται σε σύλληψη και ότι σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Υστερα από πολλή πίεση από τον ίδιο, οι Αρχές του επιτρέπουν να στείλει μόνο ένα γραπτό μήνυμα «αποκλειστικά σε συγγενικό του πρόσωπο» και εκείνος ενημερώνει την αδελφή του για τη σύλληψή του.

Το πρωί του ανακοινώνουν ότι κλιμάκιο της Ασφάλειας θα πραγματοποιήσει έλεγχο στο σπίτι του, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στη μητέρα του και τη γιαγιά του.

Στις 10 το πρωί και λίγο πριν παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτόφωρου, του επιτρέπεται να επικοινωνήσει με δικηγόρο, δεκατρείς ολόκληρες ώρες μετά την προσαγωγή του!

Ακόμα πιο τραγελαφικό είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψή του στις 4 παρά 10 χθες το απόγευμα, δηλαδή αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος.

Κερδάμε αδέλφια! Οπως είχε πει και μπάτσος σε κοπελιά, σε βάρος της οποίας είχε βιαιοπραγήσει μπατσίνα; "Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατία". Κανονικά έπρεπε να συμπληρώσει ότι βρισκόμαστε σε περίοδο "επιστροφής στην κανονικότητα". 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Νοεμβρίου 2019 στις 2:18 μ.μ.

Οπως τους ψυχογραφησε ο Κλεανθης Γριβας ετσι ακριβως:απο ψυχικα αρρωστους μαθαινεις την αληθεια. Ακου εκει τι λενε κρατικα οργανα. Ακριβως κυριοι την αληθεια λενε. Μηπως δεν το καταλαβαίνουμε με ολα αυτα που συμβαινουν????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger