Home » , » Με κοριούς γεωεντοπισμού που "φυτεύουν" στα οχήματά τους, ασφαλίτες παρακολουθούν τον κόσμο του αγώνα

Με κοριούς γεωεντοπισμού που "φυτεύουν" στα οχήματά τους, ασφαλίτες παρακολουθούν τον κόσμο του αγώνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 | 7:11 μ.μ.

Εχουν περάσει μήνες, από τις αρχές Αυγούστου, όταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παναγιώτης Πολίτης, ένα πρόσωπο, με έντονη κινηματική παρουσία, κατάγγειλε δημόσια την παρακολούθησή του, με συσκευή γεωεντοπισμού, από κρατική υπηρεσία.

Διάσταση αυτή η σοβαρότατη καταγγελία δεν πήρε. Απάντηση από τους "αρμοδίους" δεν υπήρξε, λες και ήταν ένα θέμα άνευ σημασίας.

Σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, υπάρχει ένα δημοσίευμα - το υπογράφει ο δημοσιογράφος  Κώστας Ζαφειρόπουλος- το οποίο τιτλοφορείτε "Ασφαλίτες βάζουν κοριούς γεωεντοπισμού σε οχήματα διαδηλωτών". Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι με τα στοιχεία που παρατίθενται τεκμηριώνεται απολύτως ο τίτλος του κειμένου.

Οι παρακολουθήσεις από τους ασφαλίτες των "νόμιμων" τηλεφωνικών διαλέξεων -οι οποίες σημειωτέον έσπασαν κάθε ρεκόρ αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών, το 2018 έφτασαν τις 15.000- έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες. Ολοι/ες είναι "ψιλιασμένοι" και αυτό γιατί  πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος να πιστεύει στο "απόρρητο" των τηλεφωνικών συνομιλιών.

Οι ασφαλίτες "εκσυγχρονίστηκαν" "σε μια περίοδο όξυνσης της κρατικής καταστολής και παραβίασης, όπως αποδεικνύεται, θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η προστασία της ιδιωτικής ζωής" όπως αναφέρει το δημοσίευμα
 "Φυτεύουν", λοιπόν, σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. συσκευές γεωεντοπισμού (GPS tracker)», για να μπορούν να παρακολουθούν του ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Υ.Γ: Αυτονόητο είναι ότι τέτοιες ασφαλίτικες πρακτικές δεν έχουν αποδέκτες εμπόρους ναρκωτικών και εγκληματίες του "λευκού κολάρου". Στρέφονται ενάντια στον κόσμο του αγώνα.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger