Home » » Οι προβοκάτσιες των καναλιών δεν πρόκειται να περάσουν. Ο λαός θυμήθηκε τι σημαίνει δεξιά

Οι προβοκάτσιες των καναλιών δεν πρόκειται να περάσουν. Ο λαός θυμήθηκε τι σημαίνει δεξιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 | 12:17 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Η αρχική φωτοσύνθεση από jodi τα λέει όλα. (Πώς τα καταφέρνουν και αυτοκαρφώνονται τόσο ολοφάνερα;). Η ίδια φοιτήτρια (;) από ολόκληρη ΑΣΟΕΕ βγήκε σε όλα τα δελτία να μας πει πόσο φοβάται μέσα στο Πανεπιστήμιο. (Περιττεύει κάθε σχολιασμός για την "χρήσιμη κουκουλοφόρο"). 

Η Νέα Δικτατορία (ΝΔ) και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν τρέμουν το Πολυτεχνείο. Τσούζει τη Χούντα η Αντίσταση των φοιτητών. Τότε και τώρα.

Συγχαρητήρια στους νέους που αγωνίζονται, που δεν υποτάσσονται.

Προχτές έγιναν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά της φασιστικής πολιτικής της κυβέρνησης των θαυμαστών της διακυβέρνησης του Παπαδόπουλου.
Πολλές χιλιάδες διαδήλωσαν υπέρ των Ελευθεριών, του Ασύλου και εναντίον της άγριας καταστολής, της κρατικής τρομοκρατίας.

Η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε. Η επικοινωνιακή της σούπα χάλασε. Το μεγάλο φιάσκο της ΑΣΟΕΕ γυρίζει εναντίον της. Όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκαν οι φοιτητές, αλλά οργίστηκαν περισσότερο.
Τα γαλαζοπράσινα σκουλήκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα.
Παίζουν το ρόλο του Μπογδάνου, βγαίνουν για λίγο από τις τρύπες τους, ρουφιανεύουν και κρύβονται. Η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών μάχεται τη νεοφιλελέ λαίλαπα, που υποβαθμίζει την Παιδεία και τη ζωή μας.

Μέσα στον πανικό της η συμμορία των νοσταλγών της χούντας επιστρατεύει κάθε μέσο. Μπάτσους κανονικούς και μπάτσους καναλιών. Οι τελευταίοι, οι κόλακες, οι υποτακτικοί, οι βολεμένοι, οι προδότες, οι οπαδοί του “ναι στη δουλεία”, παίζουν το ρόλο του προβοκάτορα.

Όλοι θα πάμε στις πορείες, να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών που αγωνίστηκαν για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία. Οι διάφορες φήμες, που σπέρνουν οι κατ' επάγγελμα ψεύτες, σκοπό έχουν να περιορίσουν την τεράστια συμμετοχή του κόσμου, που προβλέπεται την επέτειο της 17ης Νοέμβρη.

Θα είμαστε όλοι στο δρόμο. Γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. Γιατί, όπως έπεσε η προηγούμενη χούντα, έτσι θα τσακιστεί και αυτή. Για μας, για καλύτερη ζωή.

Δεν φοβόμαστε, δεν πιστεύουμε τα ψέματά τους. Θα εκφράσουμε την αντίθεση μας στην αντιλαϊκή πολιτική, πολιτική πλιάτσικου, υποκρισίας και υποτέλειας.

Θα τονίζουμε ακόμα πως δεν θα γίνουμε κιμάς στην κρεατομηχανή ιμπεριαλιστικών πολέμων, όπως θέλει ΝΔ και CIA.

Θα εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις απεργίες και άλλες μορφές αγώνα των εργαζομένων κατά των χαρατσιών, των περικοπών, της μισθωτής σκλαβιάς και του ξεπουλήματος.

Η Νέα Δικτατορία τρέμει τη μεγάλη συμμετοχή την επέτειο της 17ης Νοέμβρη. Προκαλεί και απειλεί. Η απάντηση θα δοθεί με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες, που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, όσοι δεν θέλουμε φασισμό. Και αυτό θα γίνει.

Οι προβοκάτσιες των καναλιών δεν πρόκειται να περάσουν. Ο λαός θυμήθηκε τι σημαίνει δεξιά. Το ξέχασε για λίγο χάρη στους ρεφορμιστές (Αλέξη, όταν πιάνεις Άδωνι, να πλένεις μετά τα χέρια σου) αλλά φρόντισε ο βρικόλακας Μητσοτάκης να μας το θυμίσει: Καταστολή, βία, τραμπουκισμοί, ψέματα, συκοφαντίες, απειλές, ύβρεις. Όλα για να πλιατσικολογήσουν, να αρπάξουν, να φάνε.

Δεν θα περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους. Η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον των γαλάζιων λαμογιών και της τσόντας τους. Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς ο κόσμος θα αφήσει την δήθεν αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και θα αγωνιστεί όπως ξέρει, όπως αγωνίστηκε παλιότερα.
Τσακίστε το φασισμό, όπου τον βρείτε.
Αποδοκιμάστε τους νεοφιλελέ κανιβάλους.
Δεν θα μας φάνε, θα τους ξεδοντιάσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger