Home » , » Υπόθεση "Noor1", κανονική ... Κολομβία; - Ενατος "μυστήριος" θάνατος βασικού μάρτυρα

Υπόθεση "Noor1", κανονική ... Κολομβία; - Ενατος "μυστήριος" θάνατος βασικού μάρτυρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 | 5:43 μ.μ.


Αποκαλυπτικότατο και άκρως ενδιαφέρον το κεντρικό θέμα με το οποίο κυκλοφορεί η Κυριακάτικη εφημερίδα "Documento".
Μας γνωστοποιεί ότι ο κατάλογος των "περίεργων" θανάτων ανθρώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση του ναρκοπλοίου "Noor1" το οποίο μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης συνεχώς μεγαλώνει και έφτασε στους 9!

Εχουμε δηλαδή εννιά σημαντικούς μάρτυρες αυτής της δυσώδους ιστορίας να "αποχαιρετούν" ... αιφνιδίως τα εγκόσμια δημιουργώντας τεράστια αναπάντητα ερωτηματικά.
Μάλιστα ο τελευταίος -πρόκειται για τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Καζινάκη- είναι ένας μάρτυρας "κλειδί" στην υπόθεση έχοντας διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως αποκαλύπτει αναλυτικά και με στοιχεία του ρεπορτάζ της εφημερίδας. Αυτός βρήκε τον θάνατο, τον Ιούνη του 2018, στο Οντάριο του Καναδά, σε ένα τροχαίο το οποίο ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας είχε χαρακτηρίσει "μυστήριο".

"Αιφνίδιοι" θάνατοι μαρτύρων και δυσεξήγητα τροχαία, μια βόμβα σε σπίτι δικαστή και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος άλλου, "διαρρήκτες" που έφτασαν μέχρι την πόρτα της εισαγγελέα Ειρ. Τζίβα και αλλά και απόπειρες τρομοκράτησης  και αποδόμησης της έρευνας της με απαξιωτικά δημοσιεύματα και στοχευμένα πειθαρχικά, παραιτήσεις ανακριτών έως και ... μεταναστεύσεις στο μακρινό Μόντρεαλ, τοποθετήσεις άλλων που κουβαλούν "οικογενειακά βαρίδια" και προφανώς δεν έπρεπε να γίνουν!
Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς; Υπόθεση "Noor1", κανονική ... Κολομβία; σημειώνει το δημοσίευμα.

Ατυχής το ερώτημα. Εδώ "βασιλεύει" ο Μαρινάκης και απουσιάζουν ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), και οι FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας).   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger