Home » , , » Επικοινωνιακά κόλπα της Ν.Δ

Επικοινωνιακά κόλπα της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | 2:40 π.μ.

Γράφει ο   mitsos175

Τα ποσοστά της γαλάζιας συμμορίας πρέπει να βρίσκονται πολύ κοντά στα ποσοστά της πορτοκαλής, κι ας λένε οι μαϊμούδες των ΜΜΕ ό,τι θέλουν.

Μετά την Κοινωνική Απάτη της Νέας Δημαγωγίας, όπου όλοι οι άνεργοι χωρίς παιδιά, ακόμα και μηδενικού εισοδήματος, δεν παίρνουν σεντ και που στην πράξη θα περάσουν όλοι (ΑΜΕΑ άνεργοι πολύτεκνοι κλπ) τα Χριστούγεννα χωρίς καν τα ψίχουλα, που οι φυλλάδες και τα site λένε πως θα πάρουν, (μάλιστα έλεγαν πως τάχα δεν θα έκαναν αιτήσεις) η οργή και η αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης των ψευτών και των απατεώνων ξεχειλίζει.

Αν βάλουμε και την κοροϊδία προς τους συνταξιούχους, οι οποίοι ακόμα περιμένουν τα αναδρομικά “που τους έκλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ”, τις κωλοτούμπες σε όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο Κούλης στην “πλέμπα”, για να πάρει ψήφο, τη γελοιοποίηση της κυβέρνησης με τα άχρηστα και παντελώς ανίκανα κομματόσκυλα, που πήραν θέσεις διευθυντών, για να ροκανίσουν το δημόσιο χρήμα και που παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους, ο Μητσοτάκης ακούει τριγμούς στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Αν υπολογίσουμε την αστυνομοκρατία, το ρουφιανιλίκι, τη βία, τις συκοφαντίες και βέβαια τη χλαπάτσα με τη μοιρασιά του Αιγαίου με τους γείτονες, η ΝΔ δεν πρόκειται να τολμήσει πρόωρες εκλογές. όπως διαρρέει Στα πραγματικά γκάλοπ ο κόσμος τους σιχτιρίζει τους φασκελώνει. Δεν βρέχει, τους φτύνουν.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη ούτε στους ρεφορμιστές, όμως η φθορά της ΝΔ είναι σημαντική και δεν πέρασε ούτε καν εξάμηνο! Απλά δεν θα φανεί ποτέ στις παραγγελίες μαγειρέματος που τις ονομάζουν “δημοσκοπήσεις”.

Αν κάνει εκλογές η ΝΔ και μάλιστα με σχεδόν απλή αναλογική, θα πάρει πολύ κάτω του 30% ίσως θυμηθεί τότε είχε 19%. Με το ΠΑΣΟΚ μάλιστα να διαλύεται και που πιθανόν να μην περάσει το όριο του 3%, θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
Γι αυτό και κάνει επικοινωνιακά κόλπα. Ένα από αυτά είναι το βεγγαλικό της δήθεν συκοφαντίας για την αμαρτωλή Novartis. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως το σκάνδαλο είναι υπαρκτό. Δεν το είπε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το FBI.

Σήμερα λοιπόν χωρίς να προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο κατά του πρώην πρωθυπουργού οι νεοδημοκράτες και το πράσινο δεκανίκι τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Ο Αγγελής λέει - μας παραπληροφορεί το Πρώτο Ψέμα- πως “ο Τσίπρας γνώριζε τη σκευωρία”!
Μα ο ίδιος ο Αγγελής είχε αποσύρει τις μηνύσεις Σαμαρά Βενιζέλου κλπ. Τι άλλαξε; Κυβέρνηση! Βέβαια εμείς ξέρουμε τι σόι δικαιοσύνη υπάρχει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Κούλης ζητάει συναίνεση και ομοψυχία, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί η μοιρασιά της Ανατολικής Μεσογείου συμπεριλαμβανομένου του Αιγαίου βάσει του νόμου της ζούγκλας: Ο ισχυρότερος παίρνει τη μεγαλύτερη μερίδα.

Η προοπτική κέρδους από την εκμετάλλευση του υπεδάφους της τεράστιας περιοχής των 700,000 Km2 της Α. Μεσογείου (5,3 φορές η έκταση της Ελλάδας και σχεδόν όσο η Τουρκία) κάνει τους πλουτοκράτες να ξεσαλώνουν και εκθέτει τη χώρα σε μεγάλους κινδύνους, αν τα χαλάσουν στη μοιρασιά.

Κάθε πολυεθνική εταιρεία χρησιμοποιεί την Ελλάδα, την Τουρκία και άλλες χώρες ως δικό της διαπραγματευτικό χαρτί! Και βέβαια τις ένοπλες δυνάμεις των χωρών αυτών! Στην πράξη υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθούμε επειδή δεν τα βρήκαν ο Λάτσης με τον αντίστοιχο Τούρκο δισεκατομμυριούχο!

Τα περί εθνικής “ενότητας”,πατρίδας” κλπ είναι προπαγάνδα για όλους μας, κύρια για τους απλούς φαντάρους, που θα κληθούν, αν χρειαστεί, να δώσουν το αίμα τους, για να αυξηθεί ο λογαριασμός του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της πολυεθνικής και του εμπόρου όπλων.
Για μια ακόμα φορά δεν πολεμάμε για αδίστακτους εκμεταλλευτές.

Τα δύσκολα έρχονται. Ο Μητσοτάκης φοβάται, πως θα βρεθεί στη θέση του πατέρα του. Ήδη η γκρίνια των οπαδών του Σαμαρά έχει ενταθεί και γίνεται πολύ ενοχλητική στα αυτιά των βαφτιστηριών του Κούλη, που θέλουν να ροκανίσουν το δημόσιο χρήμα με την ησυχία τους.

Τα ΜΜΕ ανήκουν σε καθάρματα που θα στηρίζουν ακόμα περισσότερο το Μητσοτάκη, παίρνοντας φυσικά τα κατάλληλα ανταλλάγματα.
Έτσι τα λεφτά, που χαρίστηκαν σε κολλητούς του Πρωθυπουργού, είναι πολλαπλάσια του Κοινωνικού Μερίσματος το οποίο έχουν σκοπό να καταργήσουν εντελώς οι ανθρωποφάγοι της Νέας Δημοκρατίας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:36 μ.μ.

Μόλις αρχίσουν να γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα των νέων νόμων που ψηφίζει ο λόχος των νεοφιλελεύθερων κανίβαλων, τα δημοσκοπικά ποσοστά τους θα πάνε κατά διαόλου, όσα φράγκα κι αν χώσει η δεξιά συμμορία στους αεριτζήδες των εταιριών γκάλοπ για κατασκευασμένα αποτελέσματα! Το ζήτημα είναι η οργή να καταλήξει σε οργανωμένο λαϊκό αγώνα για το σάρωμα της κυβερνητικής πολιτικής, της δεξιάς μαυρίλας και των ντόπιων και ξένων αφεντικών της δεξιάς. Σήμερα εκεί πάσχει το λαϊκό κίνημα. Από οργή, σιχτίρισμα και φτύσιμο καφενειακού τύπου στους λαογδάρτες, είμαστε πρώτοι. Πώς θα μεταφραστούν όλα αυτά σε αποτελεσματική πράξη, αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger