Home » , » Και τα δυο γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν…

Και τα δυο γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν…

Από askordoulakos , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 10:55 μ.μ.

«Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη».

Άρθουρ Σοπενάουερ
____________________________

Στο περιθώριο του σύγχρονου υβριδικού εμφυλίου πολέμου, που επιβάλλουν οι δανειστές της χώρας και το ΝΑΤΟ, μέσω του στρατού κατοχής, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούνται ΜΑΤ, έχει ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ δύο… εξαίρετων κυρίων του καθεστώτος κατοχής της χώρας: Του Υπ. ΠροΠο, Χρυσοχοίδη και του φρεσκοσυριζαίου παρατρεχάμενου του ΓΑΠ, Ραγκούση.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών, ο Ραγκούσης έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες, που απεικονίζουν την κακοποίηση, την οποία υπέστη ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές από τους αλητοτσολιάδες των ΜΑΤ, τονίζοντας: .
«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη», αναφέρει ο.Ραγκούσης και προσθέτει: «Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς».

Για το ποιόν του Χρυσοχοίδη, βέβαια, δε χρειάζεται να γίνει πολύς λόγος. Δε νομίζω, ότι υπάρχει χώρα στον κόσμο, είτε πολιτισμένη, είτε απολίτιστη, που θα ανεχόταν στην κεντρική πολιτική της σκηνή κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα είχε δηλώσει, ότι δεν είχε διαβάσει το ολέθριο μνημόνιο, που ψήφισε, διότι τότε…είχε άλλες δουλειές! Ούτε κάποιος γραφικός μαλάκας-θαμώνας  συνοικιακού καφενείου, δε θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο.

Ας μείνουμε στο έτερο πολιτικό ρετάλι, που περιμάζεψαν τα Συριζέικα τσουτσέκια της Μέρκελ, το Ραγκούση κι ας θυμηθούμε το βίο και την πολιτεία του, ως Υπ. Εσωτερικών του ΓΑΠ, όταν τα χιτλερικά καθάρματα των ΜΑΤ ματοκυλούσαν την Κερατέα, κακοποιώντας παππούδες κι αποκαλώντας τις γυναίκες «πουτάνες», την ίδια ώρα που το έτερο αληταριό, οι ασφαλίτες, έβγαζαν πιστόλια μέσα στις αυλές των Κερατιωτών,
Σημειωτέον, ότι η Κερατέα δε φημίζεται για την κομμουνιστική, ή αναρχική της παράδοση

Ιδού ένα μικρό ιστορικό οδοιπορικό-μέσω βίντεο-για να μη νομίζουν μερικοί, ότι είμαστε ουρακοτάγκοι της ζούγκλας.

Απολαύστε λοιπόν το βίο και την πολιτεία, του σημαίνοντος, πλέον, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ:




  Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

                                                                                                     
                                            askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger