Home » , , » Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Δ. Ινδαρέ: «Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν αντιστάθηκε κανείς. Μας έχετε επιτεθεί, μας έχετε δείρει» (Βίντεο) - Αλήθεια, θα βρει τώρα τρύπα να κρυφτεί ο Χρυσοχοϊδης;

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Δ. Ινδαρέ: «Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν αντιστάθηκε κανείς. Μας έχετε επιτεθεί, μας έχετε δείρει» (Βίντεο) - Αλήθεια, θα βρει τώρα τρύπα να κρυφτεί ο Χρυσοχοϊδης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 10:10 μ.μ.

Προφανώς το ερώτημα του τίτλου της ανάρτησής μας είναι ρητορικό. Τέτοιο εξουσιαστικό παχύδερμο που είναι ο υπουργός μπάτσων και καταστολής δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες.

Το βίντεο πάντως που έφερε στην δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Open TV είναι συγκλονιστικό. Κάνει θρύψαλα όλους τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου της αστυνομίας, των μπατσοσυνδικαλιστών, αλλά και της επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου προστασίας του συστήματος.

Δίνει μάλιστα ακόμα ένα σοβαρό στοιχείο για να τεκμηριώσει την μηνυτήρια αναφορά που θα κατατεθεί εναντίον των μπάτσων - βασανιστών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του σκηνοθέτη Θ. Μαντάς.

Τα όσα ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο είναι ανατριχιαστικά και λογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν αστικό κόμμα που είναι θα ζητήσει την παραίτηση του Χρυσοχοϊδη, γιατί προφανώς ο πρώην ΠΑΣΟος δεν έχει την ευαισθησία να κάνει το αυτονόητο, μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση που έχει βγάλει χτες.

Είχαμε κάνει ένα τηλεγραφικό σχολιασμό στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Απίστευτη ανακοίνωση του υπουργείου ΠροΠο καλύπτει μπάτσους-βασανιστές" στην οποία ανάμεσα στα άλλα σημειώναμε: "Αμφιβάλουμε αν κατά την περίοδο της Απριλιανής χούντας, ο αρχηγός του ΓΕΣ Δ. Ζαγοριανάκος ή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Γ. Γεωργαλάς, θα τολμούσαν να συντάξουν μια τόσο ψεύτικη, κατάπτυστη ανακοίνωση".
Μετά την σημερινή εξέλιξη χρήσιμο είναι να προσθέσουμε ένα απόσπασμα απ' αυτή την άθλια ανακοίνωση του υπουργείου ΠροΠο:

Σήμερα το πρωί η αστυνομία οργάνωσε επιχειρήσεις για την εκκένωση τριών καταλήψεων στην περιοχή Κουκακίου.

Στην πρώτη εξ αυτών στην οδό Ματρόζου, σε κτήριο που ανήκει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, υπήρξε εξ αρχής, σφοδρή αντίδραση από δύο νεαρά άτομα με πέτρες, τούβλα, μεταλλικά αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου προς τις αστυνομικές δυνάμεις...

Στη συνέχεια τα δύο νεαρά άτομα πήδηξαν σε διπλανή ταράτσα, όπου εμφανίστηκε και τρίτο άτομο, όπως αποδείχθηκε ήταν ο πατέρας τους. Στη συμπλοκή που ακολούθησε τα τρία άτομα δεσμεύθηκαν και συνελήφθησαν.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί.

Σήμερα μετά το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που δημοσιεύεται και στο οποίο ακούμε τον σκηνοθέτη Δημήτρης Ινδαρές να ουρλιάζει: "Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. ... Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς ... Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί", τι έχει να πει ο Χρυσοχοϊδης;

Και αυτό το βίντεο έρχεται καπάκι λίγες ώρες από τότε που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που παρουσιάζουν τον γνωστό σκηνοθέτη με εμφανή τα ίχνη του άγριου ξυλοδαρμού του από μπάτσους.

Προκύπτει όμως και ένα άλλο πολύ σοβαρό ερώτημα. Απ' ότι μας έχουν πει στο συγκεκριμένο σκηνικό είχε παρουσία και εισαγγελέας. Τι έκανε ακούγοντας αυτές τις σπαρακτικές κραυγές; Και πώς λέγεται. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούμε το ονοματάκι ενός τόσου ακέραιου δικαστικού λειτουργού.

Υ.Γ: Υπερβολικά αργά τα ανακλαστικά των συντακτών Συριζαίικων ιστοσελίδων. Εχουν περάσει ώρες από την αποκάλυψη και δεν έχουν καμιά αναφορά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

20 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:06 π.μ.

Έτρωγε ξύλο από ΜΑΤ-ΕΚΑΜ αλλά το μυαλό του ήταν στους αναρχικούς!
Πίστευε πως αυτοί θα έρθουν να τον κάψουν,να τον κλέψουν,να τον δείρουν αλλά ο... γαλατάς στις 6:00 το πρωί φόραγε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος.
Στην επόμενη ταινία του θα φανεί αν έπιασε το νόημα.

20 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:11 π.μ.

O καφρος Χρυσοχοιδης ειναι πολυ επικινδυνος τα ανερικανικα πρωτυπα βιας
της CIA kai FBI δεν ειναι δυνατον να εφαεμοστουν στην Ελλαδα Πρεπεινα μπειφραγμοςστην ασυδοσια της αστυνομιας της οποιας προισταται Τα οσα εχει απωθημενααπο το κλεφτοΠΑΣΟΚ ας παει να τα εφαρμοσει στις ΗΠΑ Εδω δεν περνανε

22 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:39 π.μ.

Σωστος ο alupis!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger