Home » , » Καλλιεργούν εθνικισμό και φόβο

Καλλιεργούν εθνικισμό και φόβο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 | 10:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ντόρα Δράκουλα Μητσοτάκη: Υποχρεωτική θητεία στα 18. Η αύξηση της θητείας δεν είναι ταμπού. Όχι καλέ, η απεργία είναι.

Με μια μέρα απεργία ταλαιπωρήθηκε ο κόσμος. Πράγματι η αξία της εργασίας, φαίνεται περισσότερο, όταν σταματήσουν να δουλεύουν οι εργαζόμενοι. Που και σ' αυτό φταίει η κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε την επίθεση.

Να ρωτήσω τώρα τους βλάκες με περικεφαλαία: Με την αύξηση της θητείας που μαγειρεύει η χούντα της ΝΔ, θα διασκεδάσουμε;
Κι αν μας πουν “πεθάνετε για να πάρει ο Λάτσης κι όχι ο Τούρκος το φυσικό αέριο” θα είναι καλά;
Αν τρέχουμε να κρυφτούμε από βόμβες, αν κάνουμε πορείες, σκάψιμο ορυγμάτων, σκοπιές, μάχες κλπ, καμία ταλαιπωρία! Άσε που μπορεί να γίνουμε νεκροί ήρωες και να γλυτώσουμε από τα βάσανά μας.

Οι πλούσιες κουφάλες βέβαια, που θα κερδίσουν από την καταστροφή και που για πάρτη τους θα γίνει ο χαμός, θα είναι στο εξωτερικό.
Ο Μαρινάκης κρουαζιέρα σε κάποιο βαπόρι με σημαία Λιβερίας και στο αμπάρι άσπρη σκόνη, ο Λάτσης στην Ελβετία να τρώει σοκολάτα, ο Κούλης εξορία στο Παρίσι με την ξυπόλητη δισεκατομμυριούχο, κι οι άλλοι όπου είναι οι offshore τους.

Φυσικά η μάνα δημάρχου κι αδερφή πρωθυπουργού ξέρει καλά πως το Αιγαίο και η Μεσόγειος μοιράστηκαν ήδη! Τώρα είναι στη φάση “πως το λένε στα γίδια που μας ψήφισαν”; 
Πως θα μασήσει το κουτόχορτο ο γαλάζιος ψυχοφθόρος; Με λίγο εθνικισμό και πολύ φόβο.
“Τι θέλετε δηλαδή” μας λέει η Ντόρα, η μικρή βρικόλακας, “να βγάλουμε το στόλο να αρχίσει να ρίχνει;”
- Όχι Ντόρα μου, ούτε πόλεμο θέλουμε, ούτε αύξηση θητείας. Αύξηση μισθού μάλιστα, αλλά εσείς παίρνετε ως και τα ψίχουλα από τους θεόφτωχους.

“Κόκκινο - κόκκινο - κόκκινο παντού, το χάσαμε το Μέρισμα, το πήρε η νουδού”.
Αλλά δεν θέλουμε να αρπάξετε κι άλλες μίζες από τα εξοπλιστικά. Που γι αυτό γίνεται όλη αυτή η μανούρα. Να πληρώσουμε αόρατα για χρυσά.

Κάπως έτσι την πάτησε ένας αυτοκράτορας με κάτι ρούχα. Του είπαν πως έχουν stealth κουστουμιά. Και πήγε στην παρέλαση τσίτσιδος, λες και του έκαναν έλεγχο οι μπάτσοι. Μέχρι που ένα παιδί, μάλλον αριστερός, είπε, “Ρε σεις, αυτός είναι ξεβράκωτος”!

Χωρίς δεκάρα, ξεβράκωτοι είμαστε Ντόρα μου. Με τα οπίσθια έξω.

Αλήθεια, Ντοράκλα, που υπηρέτησες εσύ τη θητεία σου και θέλεις κι άλλη; Άμα σου αρέσει, τράβα να καταταγείς. Να σε βάλουν να φυλάξεις Γερμανικό, που σου πάει. Να κοιμηθούμε ήσυχοι!

Με την αύξηση της θητείας μειώνεται η ανεργία. Τεχνητά. Πως λέμε “τεχνική υποστήριξη”; Κάπως έτσι.
Και βέβαια παίρνουμε περισσότερες διαταγές. “Γόπινγκ στραβάδια! Και μετά Καλλιόπη”.
Καλλιόπη, καλή μου θεούσα, ετοιμάσου. Ένα τσιγάρο να κάνω και σου έρχομαι.
Εκτός, αν προλάβει ο Μπογδάνος, και με καρφώσει. “Είσαι αριστερός ρε”! Είπε σε Συριζαίο. Άμα είναι Σύριζα, δεν είναι αριστερός, αλλά τιμή του και καμάρι του να τον λένε έτσι.

Για τράβα πες σε ναζί “είσαι ναζί”, να δεις τι θα σου πει. Θα κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, γιατί ξέρει πως οι ακροδεξιοί είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα και οι πιο διεστραμμένοι εγκληματίες που εμφανίστηκαν ποτέ στον πλανήτη. Εσύ Μπογδάνο τι είσαι; Ρούφουλας και κηφήνας μήπως;

Ντόρα μου, δεν έχουμε για να πάρετε μίζες από φρεγάτες αεροπλάνα και άλλα σχετικά. Μας τα πήρατε όλα. Μέχρι και στο σφυρί μας βγάλατε, μας πουλήσατε στους Γερμανούς.
Τώρα ξεπουλάτε τα υπόλοιπα. Μόλις τα φάτε κι αυτά, θα ξεκουμπιστείτε.

Ξέρω τι φοβάται η ΝΔ. Μήπως πάθει αυτό που έκανε στο ΣΥΡΙΖΑ. Να βγει ο Αλέξης να πει για Τουρκία, ότι έλεγε ο Κούλης για τη Βόρεια Μακεδονία. Κι όταν έρθει ξανά στην εξουσία, να κάνει τα ίδια. Γι αυτό έβαλε τα ΜΜΕ να δημιουργήσουν κλίμα. Δε βλέπω όμως να τσιμπάνε πολλοί, επομένως η ΝΔ θα δυσκολευτεί να λαδωθεί από τα εξοπλιστικά.
Όπλα έχουμε πολλά, ο Καμμένος ήθελε να πουλήσει τα παλιά στους Σαουδάραβες, θυμάστε;

Ο κίνδυνος όμως είναι να παγιδευτούν στα ίδια τους τα ψέματα. Να ξεφύγει η κατάσταση, αν τραβήξουν κι άλλο το σκοινί. Έτσι έγινε με τα Ίμια. Ξεκίνησε από αποπροσανατολισμός για εσωτερική κατανάλωση εθνικιστικού σανού και παραλίγο να γίνει πόλεμος.

Αν μας δώσουν όπλα, εμείς πάντως θα κάνουμε Επανάσταση. Όπως στη Ρωσία. Άντε ντε, αν σας βαστάει!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger