Home » , , » Οταν οι Ελληνες μετανάστες ήταν "βιαστές ανηλίκων", "δουλέμποροι ανηλίκων", "βρομιάρηδες", "σωματέμποροι".

Οταν οι Ελληνες μετανάστες ήταν "βιαστές ανηλίκων", "δουλέμποροι ανηλίκων", "βρομιάρηδες", "σωματέμποροι".

Από giorgis , Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 | 11:18 μ.μ.

Του Γ. Γ.

"Ο φασίστας είναι μια μούμια που της φύγαν όλοι οι χυμοί της ζωής, είναι ένας νεκροζώντανος, ένα ζόμπι που πρέπει να ταφεί το ταχύτερο, καταρχήν για λόγους δημόσιας υγείας. Ο φασίστας είναι το άγος και το όνειδος της ράτσας των ανθρώπων, ένα άγος κι ένα όνειδος που ξαπλώνεται σ’ ολόκληρο το ταξικό φάσμα, αλλά που εγκαθίσταται με εντελώς ιδιαίτερη προτίμηση στο κέντρο του, δηλαδή στην περιοχή που καλύπτεται από τον ποικιλότροπο ερμαφροδιτισμό των μικρομεσαίων, απ’ όπου εκπορεύονται ακτινωτά όλες οι συμφορές του κόσμου τούτου".

Βασίλης Ραφαηλίδης

Για το απίστευτο ρατσιστικό ντελίριο του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γιώργου Στάντζουγράψαμε εδώ.

Επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις και βλέπουμε κάποιους "ελληναράδες" όχι απλώς να ασπάζονται ξενοφοβικές απόψεις, αλλά να ανακυκλώνουν όλη την ρατσιστική ρητορική της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου κάνοντας λόγο για την "παραβατικότητα των λαθρομεταναστών" ότι "πρόκειται για λαθροεισβολείς που αλλοιώνουν τα ήθη και τον πολιτισμό της πατρίδος μας", κ.α., δυο μόνο λόγια.
(Φυσικά δεν γνωρίζουν οι "ελληναράδες" ότι ο απαξιωτικός όρος «λαθρομετανάστης», που εξομοιώνει τον ανθρώπινο πόνο με τα εμπορεύματα, επινοήθηκε για να χαρακτηρίσει τους Ελληνες που έφευγαν χωρίς χαρτιά, συχνά και χωρίς εισιτήριο, στην Αμερική, στις αρχές του 20ού αιώνα).

Δεν έχω διάθεση μα σχολιάσω τίποτα από τα σχετικά φασιστικά εμέσματα. Θα επιθυμούσα όμως να είχα την δυνατότητα να έστελνα σε καθέναν ξεχωριστά απ' αυτούς τους "γονείς" την καταπληκτική έρευνα του "Ιού" -κυκλοφόρησε σαν ένθετο στην "ΕτΣ"- που έχει τίτλο  «Εμείς οι Ελληνες οι "λαθρομετανάστες"».
Που ξέρεις; Πιθανόν ίσως και ελάχιστοι απ' αυτούς να προβληματιζόταν για την συμπεριφορά τους, αν μάθαιναν για το άγριο πογκρόμ και τις τρομακτικές διώξεις που είχαν υποστεί οι Ελληνες μετανάστες στην Αμερική το 1909.
Τότε που κάποιοι Αμερικάνοι, αντίστοιχοι ρατσιστές, -όπως αυτοί που επικροτούν την συμπεριφορά του φασιστότσουρμου  στην Σάμο- απέδιδαν στους Ελληνες μετανάστες -χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο σε βάρος τους- ότι ήταν "τσαντάκηδες", "βιαστές ανηλίκων", "δουλέμποροι ανηλίκων", "βρομιάρηδες", "σωματέμποροι" κ.α.



Κι' αν δεν τους αρκεί αυτό, ας διαβάσουν και τις παρακάτω αναρτήσεις μας.

Ο παππούς μας ο λαθρομετανάστης

Οι πρώτοι Ελληνες μετανάστες στο νησί Ελις της Αμερικής - Συγκλονιστικά δημοσιεύματα της εποχής

Οι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger