Home » , » Οδ Κωνσταντινόπουλος: Ενας γελοίος παπαρολόγος Πασόκος βουλευτής.

Οδ Κωνσταντινόπουλος: Ενας γελοίος παπαρολόγος Πασόκος βουλευτής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 1:44 μ.μ.

Εντάξει, δεν φημίζεται για την ευφυΐα του ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Οσο κατανοητό και να είναι αυτό, δεν μπορείς να περάσεις ασχολίαστη μια παπαριά του, που στην ουσία είναι και επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚικό στέλεχος δεν είναι απλώς ότι παραπληροφορεί με ασυνάρτητες ανοησίες. Φτάνει σε σημείο ηλιθιότητας να αναμασά ισχυρισμούς που μόνο οι κάποιοι ασφαλίτες επικαλούνται. 
Μας λέει δηλαδή ότι τα παιδιά που συνελήφθησαν και ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τους μπάτσους, συμμετείχαν στην κατάληψη που βρισκόταν δίπλα από το πατρικό σπίτι τους!!!

Πάντως είναι από τις φορές που μόνο να γελάσεις μπορείς με τις μαλακίες ενός πολιτικάντη, αφού δεν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά με ένα τύπο σαν τον Κωνσταντόπουλο.





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:29 μ.μ.

και το σπιτι του μητσοτακη στην μυκονο ειναι μεσοτοιχια με του χριστοφορακου. αλλη φοβερη συνπτωση. μην πει ο πασοκ βουλευτης οτι εχει σχεση με την ζημενς! εχει;
σημ. η πρωτη προταση του κωνσταντινοπουλου ειναι παραλογισμος οπως διατυπωθηκε. και αυτη η αβλεψια μπορει να ερμηνευεται απο την ιδιαιτερη ψυχικη κατασταση καποιου που θεωρει τη σκεψη του που μεταφερει στα κοινωνικα δικτυα μεγαλοφυη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger