Home » , » Αυτή είναι η κανονικότητα της δεξιάς.

Αυτή είναι η κανονικότητα της δεξιάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 2:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπάτσοι πήγαν να δείρουν και να πιάσουν Αναρχικούς. Όχι επειδή οι Αναρχικοί έκαναν κάτι, αλλά επειδή η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη κι επομένως με κάτι πρέπει να ασχοληθούν τα δελτία ειδήσεων.

Το Αιγαίο το μοιράζουν, αγανακτούν κι οι πέτρες με τη ΝΔ, αφού παίρνει μέρισμα ο πλούσιος κουμπάρος, ενώ ο φτωχός ΑΜΕΑ ή ο πεινασμένος άνεργος και ο χαμηλοσυνταξιούχος απλά κοιτάνε τον κηφήνα να περιδρομιάζει.

Πάνω στη μανία τους λοιπόν οι μπάτσοι χτύπησαν την πόρτα του διπλανού σπιτιού. Όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν να ανοίξουν, γιατί δεν υπήρχε ένταλμα, οι βασανιστές όταν βρήκαν ευκαιρία, τους ξυλοκόπησαν άγρια και τους συνέλαβαν!

Καταλάβατε τώρα όλοι γιατί στη Χούντα του Παπαδόπουλου, όπως σε κάθε χούντα, κοιμόμαστε με ανοικτές τις πόρτες;
Γιατί η κλειστή πόρτα συνιστά “αντίσταση κατά της αρχής”! Ποιο άσυλο; Ποια δικαιώματα; Ποια Ελευθερία; Χούντα λέμε. Αυτή είναι η κανονικότητα της δεξιάς.

Τα έχουμε περάσει ξανά. Αλλά τώρα υπάρχει το ίντερνετ, τα βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Και δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε!
Πιστέψτε τα! Πάντα αυτό έκαναν οι μπάτσοι. Απλά τώρα τους παίρνουν video. Βέβαια αν πάρουν χαμπάρι ότι τραβάνε τα εγκλήματά τους, αυτοί που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΕΣΑ, την έχουν βαμμένη.

“Δεν νομίζω να εξαντλήσει την επταετία η ΝΔ” είπε εύστοχα ένας χρήστης στο twιtter.
Αυτό ακριβώς. Δεν ήρθε ο Μητσοτάκης, ο Παπαδόπουλος ξαναπήρε την εξουσία. Και κάνει αυτό που ξέρει: Βασανίζει τον κόσμο, λεηλατεί και καταστρέφει τη χώρα. Με την προηγούμενη Χούντα χάθηκε η μισή Κύπρος, με αυτή χάνεται το μισό Αιγαίο. Καζάν – καζάν κι εμείς βράζουμε στο καζάνι.

Απλά ο Μητσοτάκης είναι πιο γρήγορος. Κάνει σε λιγότερο από 6 μήνες ότι οι άλλοι φασίστες σε επτά χρόνια. Και μην απορείτε που οι ναζί αθωώνονται. Σε κάθε χούντα αυτό γίνεται: Τα καθάρματα, οι εγκληματίες είναι έξω, ενώ φυλακίζονται οι αθώοι.

Άλλωστε ο Μιχαλολιάκος βοήθησε τον Κούλη να πάρει την εξουσία. Του έχει υποχρέωση. Ίσως τον προτείνει και για Πρόεδρο Δικτατορίας. Πάντως ο φύρερ κυβερνάει, την πολιτική του ακολουθούν.

“Από σήμερα παρτάρουμε σε ταράτσες νοικοκυραίων μενουμευρωπαίων. Δημόσιοι χώροι δεν είναι”;
Πάντως τα σπίτια είναι των Τραπεζών. Από τώρα τα έχουν καπαρώσει οι τοκογλύφοι.
“Γράφει ο άλλος :"νιώθω ασφάλεια με την τωρινή κυβέρνηση". του απαντώ: "σωστά νιώθεις, τώρα που οι μπάτσοι μπαίνουν σε κάθε σπίτι άνευ λόγου και αιτίας"”

Κι όταν αρχίσουν να μπουκάρουν μπάτσοι και να πετάνε έξω στο δρόμο γέρους και παιδιά τα ξαναλέμε με τους νοικοκυραίους. Αν έχετε χρέη και ψηφίσατε ΝΔ, ενώ δεν είστε πλούσιος, μπορείτε να πάτε “να πηδηχτείτε από το παράθυρο”. Ή από το μπαλκόνι, όπως αγαπάτε.

Φυσικά η αγανάκτηση είναι μεγάλη.
“Καλού - κακού έλεγξα την ταράτσα πριν ξαπλώσω , μην έχει παραπέσει κανένας ΜΑΤατζης”.
“Έχουμε το άγχος να είμαστε πλυμένοι μη μας γδύσουν, τώρα πρέπει να καθαρίζουμε και το σπίτι μη μπουκάρουν στο ξαφνικό”

“Εγώ καλού κακού σήμερα έφερα καθαρίστρια να μου κάνει τζάμια και μπαλκόνι. Ποτέ δεν ξέρεις”.
Αυτό εννοούν, όταν λένε θα καθαρίσουν τις πόλεις. Αν έχετε άδεια μπουκάλια, πετάξτε τα! Υπάρχει κίνδυνος να σας συλλάβουν.
Όπως πρέπει να ξηλώσετε τις κουκούλες και να τις παραδώσετε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Ακόμα πρέπει να βγάλετε άδεια για μαχαίρια, πιρούνια κλπ. Όπως και για εργαλεία που μπορεί να βρεθούν σε ένα σπίτι: Σφυριά, καρφιά, τανάλιες, πένσες κατσαβίδια κλπ.

“Η ανομία της αστυνομίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και φοβάμαι πως η κανονικότητα δεν έχει δείξει το πλήρες πρόσωπό της”.
Μετά από αυτό το φιάσκο και το ξεβράκωμα των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ, που διέδωσαν ένα σωρό άθλια ψέματα για να καλύψουν τους τραμπούκους με στολή, ο Κούλης υποσχέθηκε πολλά κεράσια. Κρατάτε μικρό καλάθι καθώς περιμένετε τη σειρά σας να συλληφθεί τε και να δαρθείτε ανηλεώς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger