Home » , » “Go! go, gamisou”! Ουγκ.

“Go! go, gamisou”! Ουγκ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 | 1:06 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν είναι μόνο οι χρυσοί δειλοί που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το αιματοβαμμένο τους δάκτυλο.
Κανένα ναζιστικό κατακάθι, δεν παραδέχεται πως είναι ναζί. Γιατί ξέρει καλά πως στην πραγματικότητα είναι ένα απάνθρωπο κτήνος, ένα τέρας, ένας αδίστακτος εγκληματίας.

Δήμαρχος Α. Σάμου Γιώργος Στάντζος. Αν τον ρωτήσεις, θα σου πει πως δεν είναι ναζί. Δεν ψήφισε καν Χρυσή Αυγή.
Κι αν τον πεις “φασίστα” θα παρεξηγηθεί. “Δεν είναι αυτός ρατσιστής, οι άλλοι είναι μαύροι”.
“Θέλουμε λύση αυτήν τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος”! Είπε χτυπώντας και βρίζοντας ανθρώπους που δεν γνώριζε, που δεν πείραξαν κανένα, που διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Τελική Λύση θέλει ο δήμαρχος! Όπως αυτή του Χίτλερ;
Να υποθέσω πως αν βγει έξω οποιοσδήποτε, κι αρχίσει να σπρώχνει και να βρίζει περαστικούς, δεν θα φάει μήνυση, δεν θα τον μπαγλαρώσουν και δεν θα καταλήξει τουλάχιστο στο ψυχιατρείο;
Αλλά εδώ μιλάμε για πρόσφυγες που απειλούνται από αιρετό. Οπότε δεν τρέχει τίποτα!

Δεν είναι φοιτητής να του σπάσουν το κεφάλι οι μπάτσοι, ούτε νεαρή να τη γδύσουν.
Και αυτοί δεν είναι ναζί!

Θέλει λύση ο δήμαρχος. Αλήθεια δεν παραιτήθηκε; Ναι, αλλά το πήρε πίσω! Είπε – ξείπε.
Άρχισε λοιπόν να βρίζει τους πρόσφυγες. “Go, Go now”! Τόσα Αγγλικά, ξέρει τόσα λέει.
Είπε όμως κι ένα Ελληνικό δείχνοντας πόσο τιμά τον πολιτισμό και τη γλώσσα μας. “Γαμήσου, φύγετε”! Διότι ο πρόσφυγας μπορεί να μην καταλάβει το “go”, αλλά η πρώτη λέξη που μαθαίνει στην Ελλάδα είναι το “gamisou”.

Στους τουρίστες, που έχουν λεφτά, τους λέμε “welcome”. Τους πρόσφυγες τους καλωσορίζουμε έτσι. “Εσύ, η μάνα σου, κι η αδερφή σου” είναι η απάντηση που κάνει ομοιοκαταληξία, αλλά ο πρόσφυγας δεν το ξέρει. Πρέπει να γνωρίζει καλά Ελληνικά, για να δει το μεγαλείο της γλώσσας.

“Οι μπάτσοι τι έκαναν”; Θα ρωτήσετε. Βαρούσαν παλαμάκια στο δήμαρχο!
Αν έσπρωχνε Έλληνα, μετανάστης, θα τον είχαν σαπίσει στο ξύλο, πριν τον απελάσουν ως μέλος του ISIS. Αν δεν τον είχαν πυροβολήσει.
Αλλά το είπαμε, δεν είναι ναζί! Άλλωστε ο δήμαρχος, δεν φορούσε τη στολή των SS.

Πήρε πίσω την πλατεία ο “ήρωας”. Από τους εξαθλιωμένους πρόσφυγες. Να φανταστώ μετά από αυτή την ανδραγαθία, θα πάει στην Κωνσταντινούπολη να δείρει το Σουλτάνο; Τι “όχι”;

Οι πρώτοι που λουφάζουν στις δυσκολίες είναι οι θρασύδειλοι, που δεν τολμούν καν να πουν τι πιστεύουν. Τα καθάρματα που κάνουν το μάγκα σε γυναικόπαιδα κι εξαντλημένους πρόσφυγες.
Άμα δουν τα σκούρα κρύβονται στις τρύπες τους.

Αλήθεια βρε δήμαρχε, εκτός από την απελευθέρωση της πλατείας, έκανες κάτι άλλο για την πόλη; Τι άλλο να κάνει; Έδειρε, έβρισε, απείλησε κι αυτό αρκεί.
Για τους ναζί, που όμως δεν είναι ναζί, αφού δεν ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!

Ο δήμαρχος λοιπόν δεν είναι ρατσιστής, ακροδεξιός, εθνικοσοσιαλιστής... Malakas όμως;
Η άλλη λέξη που μαθαίνεις αμέσως στην Ελλάδα. Ίσως η πιο διαδεδομένη. Στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους μαλάκες και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με την ονομασία της περιοχής Malacca στη Μαλαισία. Το όνομα είναι η ψυχή μας!
Μην παραχαράζετε την Ιστορία, είμαστε πρώτοι στη μαλακία”.

Αλλά ούτε μαλάκας είναι! Οι ψηφοφόροι του μπορεί, ο ίδιος ο δήμαρχος όχι.
Τι είναι; Ένα τίποτα! Κάποιος κομπλεξικός, που θέλει να βγάλει τα απωθημένα του πάνω στους αδύνατους. Κάποιος που μισεί τους ανθρώπους.

Γελοίοι, δειλοί, όταν δεν έχουν εξουσία, πολύ επικίνδυνοι εγκληματίες, όταν αποκτήσουν δύναμη. Σαδιστές, ανόητοι, υποκριτές και βίαιοι.
Τιποτένιοι που προσπαθούν να κάνουν κάτι. Κι επειδή είναι ανίκανοι να κάνουν καλό, κάνουν μεγάλο κακό. Καταστρέφουν αντί να χτίζουν. Σκοτώνουν και βασανίζουν αντί να βοηθάν.

Αυτό είναι οι ναζί; Για φαντάσου...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger